Închide meniul
VIDEO

Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China

Alex Masgras Publicat: 20 aprilie 2024, 11:57

Reclamă
Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China

Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China

Max Verstappen și Sergio Perez, după calificările Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China. Pilotul olandez a fost cel mai rapid pilot în cele trei sesiuni de calificare, asta după ce a câștigat și cursa de sprint de sâmbătă dimineață. El va fi urmat în grilă de coechipierul Sergio Perez și de Fernando Alonso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa Marelui Premiu al Chinei va avea loc duminică dimineață, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Red Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China

După performanța realizată de Max Verstappen pe circuitul de la Shanghai, Red Bull a atins o bornă impresionantă. Constructorul austriac a ajuns la pole-ul cu numărul 100 în Formula 1.

Sebastian Vettel, Mark Webber, Daniel Ricciardo, Max Verstappen și Sergio Perez sunt cei cinci piloți care au contribuit la cele 100 de pole-uri obținute de Red Bull de-a lungul timpului. Primul pole-position al celor de la Red Bull a fost obținut de Sebastian Vettel în 2009, tot pe circuitul de la Shanghai. După 15 ani, Max Verstappen a adus pole-ul cu numărul 100.

Reclamă

„După cursa de sprint ne-au mai venit câteva idei și le-am aplicat pe mașină, iar în calificări nu am avut nicio problemă. Mașina a fost foarte frumos de condus. Mă bucur că am avut această sesiune de calificări pe uscat.

După ce ești într-o cursă, chiar și una de sprint, trebuie să îți reașezi setup-ul mental, evident mașina cu pneuri noi și, mai apoi, fiecare secvență înseamnă o provocare. Din fericire am avut mai multe pneuri slick, după ce am folosit intermediare pe ploaia de ieri. De la sesiune la sesiune, de la secvență la secvență, am încercat să aducem îmbunătățiri și se pare că a funcționat”, a declarat Max Verstappen, după ce a fost cel mai rapid pilot în calificările de sâmbătă.

În clasamentul all-time, Red Bull se află pe locul 6. Ferrari este pe primul loc, cu 249, urmată de McLaren (156), Mercedes (138), Williams (128) și Lotus (109).

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și