Închide meniul

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „Merg pe mâna lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 15:25

Reclamă
Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „Merg pe mâna lui

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024

Ionel Ganea / Hepta

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024. „Ganezul” a fost erou pentru România la EURO 2000, atunci când a transformat, cu Anglia, penalty-ul ce ne-a permis să ne calificăm din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea crede că Ianis Hagi va avea un cuvânt greu de spus la EURO 2024. „Ganezul” l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi.

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „Merg pe mâna lui”

Ca suporter român, sper că echipa noastră să facă un rezultat cât mai bun și să treacă de grupe. Primul meci e cel mai greu, e foarte important. Este adevărat (n.r. că România nu a mai avut de mult timp o victorie la un turneu final), nu mă așteptam la așa ceva. Încredere și atitudine (n.r: asta le trebuie tricolorilor). Ăsta e lotul, trebuie să îl susținem să își atingă obiectivul.

Merg pe mâna lui Ianis, are poftă de joc, are atitudine, este ambițios. (n.r.: Este și noul număr 10). Nu contează neapărat, nu joacă numărul.

Edi a realizat ce mulți nu au realizat. Succes băieților!”, a declarat Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024 a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul naţionalei a transmis că este mândru de tricolori. România va juca luni, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei, într-un meci disputat pe Allianz Arena. România – Ucraina va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Reclamă

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și