Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 15:12

Reclamă
Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România - Ucraina 3-0

Denis Drăguş, alături de familia sa - Getty Images

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Un jurnalist turc i-a arătat imaginile emoţionante de la finalul meciului, în care viitorul jucător al lui Trabzonspor a fost surprins alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş şi-a îmbrăţişat fetele Gloria şi Derya, dar şi soţia Vanessa. Momentul i-a fost arătat pe telefon de ziaristul venit din Turcia, moment în care atacantul de 24 de ani a început să plângă. „Mi le poţi trimite acum?”, a fost prima reacţie.

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0

„Este ceva extraordinar, un sentiment intens. Este tot ce am putut visa. Nu am cuvinte”, a mai spus Drăguş, înainte să fie întrebat despre numele uneia dintre fetiţe, Derya, un nume turcesc. „Nu am ştiu că voi ajunge în Turcia, atunci când eu şi soţia mea am luat decizia acestui nume”, a spus fostul jucător al lui Marius Şumudică.

Denis Drăguş a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în România – Ucraina 3-0, meci ce ne-a adus aproape de optimile EURO 2024. Drăguş a marcat golul 3 şi a lansat acţiunea în urma căreia Răzvan Marin a înscris golul de 2-0.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Ilie susţine că Denis Drăguş va valora 30 de milioane de euro

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro. „Cobra” a fost impresionat de evoluţia lui Denis Drăguş, fotbalist ce va ajunge în această vară la Trabzobspor.

Jucătorul cotat la 4 milioane de euro a marcat un gol în victoria uriaşă a României, 3-0 cu Ucraina, fiind decisiv şi la reuşita lui Răzvan Marin. Ilie susţine că, după un sezon excelent la Trabzonspor, Drăguş va ajunge la un club mare din Europa.

„O să meargă la Trabzon, dă 20 de goluri şi mă aştept să ajungă în Anglia sau Germania, după un transfer de 20 de milioane de euro. Va juca într-o echipă de calitate. Poate ajunge la valoarea de 30 de milioane de euro. Va deveni jucător de 25-30 de milioane de euro”, a spus Ilie, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Denis Drăguş vine după un sezon excelent sub conducerea lui Marius Şumudică, la Gaziantep. Atacantul a marcat 15 goluri, în cele 35 de meciuri disputate în toate competiţiile sezonului trecut, în Turcia.

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

20:53

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și