Închide meniul

„Nu cred în valoarea echipei!” Marian Iancu a dat de pământ cu echipa națională înainte de EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 18:08

Reclamă
„Nu cred în valoarea echipei! Marian Iancu a dat de pământ cu echipa națională înainte de EURO 2024!

Marian Iancu a dat de pământ cu echipa națională înainte de EURO 2024!

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu a dat de pământ cu echipa națională înainte de EURO 2024! Fostul patron de la Poli Timișoara nu crede că tricolorii lui Edi Iordănescu au valoarea unui turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au fost criticați în ultima perioadă, nu trebuie uitat faptul că elevii lui Iordănescu Jr. s-au calificat la EURO de pe primul loc al grupei de preliminarii. Mai mult de atât, România nu a pierdut niciun meci în campania de calificare.

Marian Iancu a dat de pământ cu echipa națională înainte de EURO 2024!

Cu câteva zile înainte de debutul tricolorilor la EURO, Marian Iancu a transmis că naționala României nu este o echipă valoroasă și că, până în momentul de față, norocul a fost de partea acesteia.

„Ar trebui să mint, să nu mă expun! Nu cred în valoarea echipei, cred doar în norocul ei din ultimul timp! Mai bine tac! Vorbim după!”, a spus Marian Iancu, la orangesport.ro.

România va debuta la EURO pe data de 17 iunie, împotriva Ucrainei. Partida va începe de la ora 16:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru tricolori urmează apoi meciurile cu Belgia (22 iunie, 22:00) și cu Slovacia (26 iunie, 19:00). Toate meciurile României de la EURO vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ar fi o normalitate!” Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024!

Adi Popa este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu au o grupă mai ușoară la EURO 2024, față de cea de la EURO 2016. Astfel, jucătorul a spus că ar trebui să fie o normalitate ca România să se califice în fazele eliminatorii ale turneului final din Germania.

„Pe hârtie, grupa este mai ușoară. Noi am avut țara gazdă, Franța, care a ajuns în finală, Elveția pe care nu o bătea mai nimeni și Albania pe care trebuia să o batem, dar n-am bătut-o.

Reclamă

Dacă ne uităm la ucraineni, au golgheterul Spaniei, au cel mai bun pasator din Spania, jumătate dintre ei sunt titulari în Anglia. Ucraina de acum este mult peste Albania. E greu să compari. E alt fotbal azi, jucătorii sunt mai sensibili.

(N.r. va ieși România din grupe?)Ținând cont că ne-am calificat de pe primul loc, nu ar fi o surpriză. Ar fi o normalitate să ieșim din grupe. Nu trebuie să ne luăm după aceste meciuri amicale. Nu cred că vom pierde niciun meci”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și