Închide meniul
Video

Victor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 21:46

Reclamă

Victor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua

Victor Piţurcă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Victor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai veşti proaste a primit Edi Iordănescu în ultimul timp. Burcă îi dă şi el emoţii selecţionerului pentru EURO, după ce s-a rupt la arabi! Titular în toate meciurile din preliminarii, Burcă s-a ales cu o ruptură musculară, în ultimul meci de la arabi. De la trei la şase săptămâni durează perioada de recuperare. Burcă e ultimul de pe lista accidentaţilor, după Moruţan, Puşcaş şi Screciu.

Victor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024

(n.r: Cum vedeți dumneavoastră grupa asta și ce șanse avem să ieșim din ea?) Grupa, putem spune la prima vedere că e accesibilă. Am căzut în una dintre cele mai slabe grupe. Dacă toți jucătorii noștri vor fi valizi, avem șanse mari să ieșim. În același timp, putem să nu obținem niciun punct.

Staff-ul știe cel mai bine ce are de făcut ca să poată să aducă jucătorii la cel mai bun nivel, fizic, psihic, ca să poată face faţă (n.r.: meciurilor de la EURO).

Jucătorii care au dus greul, care au fost titulari în marea majoritate a meciurilor și au reușit performanța de a se califica, nu ar trebui să lipsească.

Reclamă

(n.r.: Mergeți pe continuitate și pe grupul format acolo?) Normal, normal. Nici nu dispunem de jucători, să zicem că avem un nucleu de 70 de jucători, să vină unii mai puternici din spate, nu, aceiași jucători sunt cei care pot îmbrăca tricoul”, a declarat Victor Piţurcă în exclusivitate pentru AntenaSport.

România dă ultima bătălie înainte de EURO cu Liechtenstein, pe 7 iunie, în direct la Antena 1.

Andrei Burcă are ruptură musculară!

Andrei Burcă are ruptură musculară! Conform informaţiilor Antena Sport, fundaşul echipei naţionale a suferit o ruptură musculară în meciul dintre Al-Okhdood cu Abha, în care a fost înlocuit la jumătatea primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul este unul dur la prima vedere: fostul fundaş al lui CFR Cluj are ruptură musculară. Totuşi, şansele ca el să evolueze la EURO 2024 sunt încă mari. O ruptură problemă se poate vindeca într-o periodă cuprinsă între 3 şi 6 săptămâni.

O variantă prin care Burcă să scape rapid de problemele musculare este o vizită „fulger” la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic, care îl poate vindeca într-o săptămână.

În cazul în care Andrei Burcă nu va fi recuperat la timp pentru meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, pe care le vom disputa pe 17, 22 şi 26 iunie, în locul lui ar putea evolua unul dintre Bogdan Racoviţan, Ionuţ Nedelcearu şi Adrian Rus.

George Puşcaş a fost operat

George Puşcaş a fost operat! Atacantul naţionalei, care evoluează la echipa de club Bari, a suferit o accidentare la mână.

El va lipsi de pe teren circa o săptămână. Din fericire, Puşcaş nu a suferit o accidentare gravă, la fel ca Olimpiu Moruţan, care şi-a rupt tendonul lui Ahile şi va rata EURO 2024.

Potrivit tuttomercatoweb.com, George Puşcaş îşi va relua antrenamentele cu o proteză specială.

George Puşcaş s-a accidentat în meciul Bari – Pisa 1-1, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Puşcaş a marcat din penalty, în minutul 60, dar a fost schimbat în minutul 76, după ce s-a accidentat.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, operat de ziua lui!

Olimpiu Moruțan a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui. Mijlocașul de la Ankaragucu a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a transmis și un mesaj, după intervenția chirurgicală.

Mijlocașul a primit o lovitură uriașă și a aflat că va rata EURO 2024, având în vedere că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

„Ultimele zile au fost probabil unele dintre cele mai grele pe care le-am trăit vreodată, dar sunt cu adevărat recunoscător pentru toți cei din jurul meu.

Anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod neașteptat și cadoul primit a fost o operație perfect realizată, datorită celei mai bune echipe medi/ cale. Sănătatea mea fizică este acum bună, dar știu că am în față o recuperare lungă și grea, pentru care sunt pregătită.

Cei de la Ankaragucu sunt extraordinari! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și căldura pe care mi-ați oferit-o în această perioadă dificilă! De asemenea, multe mulțumiri fanilor și prietenilor, pentru urările de bine!”, a scris Olimpiu Moruțan, în postarea de pe Instagram.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și