Închide meniul

Alex Mitriţă, criticat de Gabi Balint după ce a ajuns în afara lotului pentru EURO 2024: „Pare că s-a desumflat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 9:35

Reclamă
Alex Mitriţă, criticat de Gabi Balint după ce a ajuns în afara lotului pentru EURO 2024: „Pare că s-a desumflat!

Alex Mitriţă, criticat de Gabi Balint

Bucuria lui Alex Mitriţă, după un gol marcat / Profimediaimages

Alex Mitriţă a fost criticat de Gabi Balint, chiar dacă Universitatea Craiova a reuşit să o învingă pe U Cluj şi să se califice în preliminariile UEFA Conference League. Starul oltenilor a fost schimbat în minutul 113, înainte ca Houri să deschidă scorul din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint nu l-a iertat pe Alex Mitriţă pentru evoluţia pe care a avut-o în faţa trupei lui Ioan Ovidiu Sabău. Este convins că, după ce nu a fost convocat de Edi Iordănescu în lotul extins pentru EURO 2024, Mitriţă şi-a pierdut interesul şi la echipa de club.

Alex Mitriţă, criticat de Gabi Balint

Fostul internaţional român a răbufnit la adresa jucătorului care a fost providenţial pentru Universitatea Craiova în acest sezon.

A făcut un meci slab, nu l-am mai văzut acel jucător care rezolvă pe cont propriu anumite situații, care împinge echipa. Pare că s-a desumflat după această neconvocare.

N-a arătat ca un jucător ambițios, care își dorește multe. A părut că totul s-a terminat după această neconvocare, aceasta a fost atitudinea de astăzi„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În acest sezon, în cele 35 de meciuri din campionat, Mitriţă a înscris 16 goluri şi a oferit 14 pase decisive.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

Ilie Dumitrescu a identificat greşeala pe care a făcut-o starul Universităţii Craiova. „Mister” a spus că la echipa naţională, indiferent de performanţele jucătorului la club, acesta trebuie să fie subordonat selecţionerului.

În momentul în care s-a întors în Bănie, Mitriță a avut parte de cea mai frumoasă primire din țară. Nu te poți aștepta la o primire similară și la echipa națională a României. Nu mai poți fi «Rege», așa cum se întâmplă la echipa de club.

Reclamă

În momentul în care te alături angrenajului naționalei, trebuie să te subordonezi rigorilor tehnico-tactice ale selecționerului. Trebuie să ai un comportament decent, să fii normal, în cazul în care nu ești titular sau chiar convocat. Trebuie să știi să îți aștepti rândul”, a spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu!

FRF a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu este convocarea lui Constantin „Dina” Grameni, de la Farul.

Acesta este şi lotul pentru ultimele două partide amicale ale României înainte de EURO 2024. Naţionala va juca înainte de turneul final cu Bulgaria şi Liechtenstein.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0: „I-au achitat ăia clauza”

19:18

„Ne este ruşine!” Oleksandr Zinchenko, devastat după înfrângerea în faţa României la EURO 2024: „Nu ştiu ce să vă spun”

19:15

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”! Pronosticul fabulos al „Regelui”

19:15

„E ‘Generaţia de Suflet’!” Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

19:00

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză de proporţii! Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și