Închide meniul

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus! Ratează al 2-lea EURO consecutiv din cauza accidentărilor

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 14:48

Reclamă
Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus! Ratează al 2-lea EURO consecutiv din cauza accidentărilor

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus!

Profimedia

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus! Atacantul polonez Arkadiusz Milik a devenit indisponibil pentru Euro-2024, în urma unei accidentări la genunchi suferite în amicalul cu Ucraina, de vineri seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am început bine meciul. Dar am avut parte de un dezastru pentru că Milik s-a accidentat la doar două minute după începerea meciului. Cu siguranţă nu va putea participa la Euro 2024”, a declarat antrenorul Micha Probierz la conferinţa de presă de după meci.

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus!

Sâmbătă dimineaţă, Federaţia a confirmat într-un comunicat de presă absenţa lui Milik: „Jucătorul va reveni la club şi va fi nevoit să se supună unei artroscopii la genunchi”.

Atacantul polonez al lui Juventus (72 de selecţii, 17 goluri) se află în aceeaşi situaţie ca în urmă cu trei ani, înainte de Euro 2020, care s-a jucat în anul 2021 din cauza pandemiei. În ultimul meci al sezonului cu Marseille, la Metz, el s-a accidentat şi el la genunchi şi a fost nevoit să se retragă din competiţie, notează news.ro.

Plecarea lui Milik se alătură altor doi de pe lista de 29 de jucători, redusă cu trei nume. Portarul Oliwier Zych (Puszcza Niepolomice) şi fundaşul Pawel Bochniewicz (Heerenveen) nu vor face deplasarea în Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Lotul Poloniei este următorul:

Portari: Marcin Bulka (Nice), Lukasz Skorupski (Bologna), Wojciech Szczesny (Juventus Torino).

Fundaşi: Jan Bednarek (Southampton), Bartosz Bereszynski (Empoli), Pawel Dawidowicz (Hellas Vérona), Jakub Kiwior (Arsenal), Tymoteucz Puchacz (Kaiserslautern), Bartosz Salamon (Lech Poznan), Sebastian Walukiewicz (Empoli).

Mijlocaşi: Premyslaw Frankowski (Lens), Kamil Grosicki (Pogon Szczecin), Jakub Moder (Brighton), Jakub Piotrowski (Ludogoreţ), Taras Romanczuk (Bialystok), Bartosz Slisz (Atlanta), Damian Szymanski (AEK Atena), Sebastian Szymanski (Fenerbahçe), Michal Skoras (Club Bruges), Kacper Urbanski (Bologna), Nicola Zalewski (AS Roma), Piotr Zielinski (Napoli).

Reclamă

Atacanţi: Adam Buksa (Antalyaspor), Robert Lewandowski (FC Barcelona), Krzysztof Piatek (Basaksehir), Karol Swiderski (Hellas Vérona).

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO!

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul a avut un mesaj pentru toţi susţinătorii echipei naţionale. Totodată, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj special lui Răzvan Sava şi lui Constantin „Dina” Grameni, care nu au prins lotul final pentru EURO 2024.

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și