Închide meniul
Video

Man şi-a întâlnit cel mai mare fan al său în Germania. Tânărul şi-a făcut tatuaj cu jucătorul Parmei şi i-a adus cadou un tablou

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 21:03

Reclamă

Man şi-a întâlnit cel mai mare fan al său în Germania. Tânărul şi-a făcut tatuaj cu jucătorul Parmei şi i-a adus cadou un tablou

Captură AntenaSport

În Germania, Dennis Man l-a întâlnit pe cel mai mare fan! Băiatul l-a aşteptat pe idolul lui de la Parma cu un tablou. Şi a plâns de bucurie când a primit de la Man, tricoul de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un român din Germania nu joacă fotbal că Man, dar vrea să fie dublura starului naţionalei. „Pot să spun că încerc să îl copiez în orice. Am aici un tatuaj pe care l-am făcut în semn de respect. L-a văzut şi el, a zis că îi place mult„, a spus fanul lui Man.

Man şi-a întâlnit cel mai mare fan al său în Germania

Băiatul şi mama lui n-au venit cu mâna goală la prima întâlnire cu Man din Germania. „Am un tablou cu Dennis de când a promovat în Serie A. Este el, împreună cu familia lui şi sper să-i placă„, a mai spus sosia lui Man.

Tânărul n-a ratat nici primul antrenament al lui Man de la Wurzburg, unde s-a ales şi cu un cadou preţios. A plâns când l-a primit. Românii au ajuns la Wurzburg dupa un zbor de aproape 3 ore. Fanii s-au strâns la hotel să-i întâmpine, dar cei mai mulţi dintre jucători nu i-au băgat în seama. Pe Ianis Hagi s-au supărat cel mai mult suporterii.

Radu Drăguşin, încrezător înainte de EURO 2024: „Suntem mai uniţi ca niciodată

Radu Drăguşin este încrezător înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au ajuns luni seară în Germania, la Würzburg, acolo unde România are cantonamentul. Primul meci al echipei naţionale va avea loc pe 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen.

Reclamă
Reclamă 4

Acolo, sute de români au venit pentru a urmări antrenamentul tricolorilor şi pentru a-i încuraja înaintea primului meci de la EURO 2024. Radu Drăguşin, fundaşul naţionalei României şi al celor de la Tottenham, a fost impresionat de numărul foarte mare de fani prezenţi la Würzburg.

„Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii.

Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, majortatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun.

Reclamă

Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul.

Nu poţi compara echipa de club cu naţională, la club ai un număr limitat de fani, la naţională ai toată ţara. Sper să avem mulţi fani la meciuri şi să înţeleagă cât de importanţi sunt în momentele dificile, un Hai, România cântat de un întreg stadion îţi dă un impuls deosebit. Momentul imnului este un moment foarte special, mai ales când suntem acasă, eu doar închid ochii şi cânt alături de el. Este de nedescris, nu poţi spune ce înseamnă când 30.000-40.000 de oameni te îndeamnă la luptă. Este o responsabilitate incredibilă când îmbrac acest tricou şi sper să o fac cât mai bine”, a pus Drăguşin, la conferinţa de presă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și