Închide meniul

„Pleacă în țările calde” Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu va rămâne la națională după EURO. Pe cine a propus ca selecționer

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 13:39

Reclamă
„Pleacă în țările calde Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu va rămâne la națională după EURO. Pe cine a propus ca selecționer

Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu va rămâne la națională după EURO

Hepta

Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu va rămâne la națională după EURO! Fostul internațional a vorbit despre situația selecționerului și a dat un verdict clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România s-a calificat la un turneu final după o pauză de 8 ani. Acum, obiectivul tricolorilor este să iasă din grupa de EURO. Pentru calificare, echipa națională se va duela cu Belgia, Ucraina și Slovacia.

Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu va rămâne la națională după EURO

Ionel Ganea este de părere că Edi Iordănescu nu dorește să își prelungească contractul cu Federația Română de Fotbal pentru că ar vrea să plece în zona arabă.

De asemenea, „Ganezul” a vobrit și despre cine ar trebui să îi ia locul lui Iordănescu Jr., în cazul în care acesta va pleca. Fostul internațional și-ar dori să îi vadă pe banca naționalei pe unul dintre Gică Hagi, Dan Petrescu sau Dorinel Munteanu.

„Cred că n-a semnat prelungirea până acum pentru că va pleca în ţările calde. Are ofertă de la arabi şi poate s-a şi înţeles cu ei. Pe cine văd selecţioner dacă Edi pleacă?

Reclamă
Reclamă 4

Am trei nume pentru voi: Gică Hagi, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu. Ca Federaţie, dacă vrei să faci treabă cu echipa naţională, investeşti. Dai şi 1 milion de dolari salariu, nu te uiţi la bani, e vorba de echipa naţională, totuşi”, a spus Ionel Ganea, potrivit sportpesurse.ro.

Edi Iordănescu, după rezultatul ruşinos cu Liechtenstein

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după rezultatul ruşinos cu Liechtenstein, scor 0-0, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Naţionala lui Edi Iordănescu a suferit un rezultat ruşinos chiar înainte de EURO 2024.

Cu Ianis Hagi căpitan în premieră, naţionala României nu a reuşit să câştige ultimul amical înainte de EURO. Ianis Hagi, Coman şi Mihăilă au ratat marile ocazii ale meciului.

Reclamă

„Eu mulţumesc suporterilor vcă au fost alături de naţională şi îmi prezint regretul meu. Sper să susţină echipa şi avem nevoie pentru că vin jocurile. Au fost multe lucruri bune, dar nu am fost precişi în faţa porţii. Nu ne face cinste rezultatul. Am avut peste 20 şi ceva de faze fixe. Un joc ca acesta în deblochezi din faze fixe. Am avut şi alte ocazii, multe situaţii. Am avut un atac poziţional, am dus mingea în în ultimii 60 de metri.

Trebuie să învăţăm din asta şi şansa să vină când o să avem mai mare. Eu am vrut să câştigăm pentru moralul echipei, nu eram interesat de un scor fluviu. E o seară care nu ne bucură, dar nu putem să stăm cu regrete. Tot aceeaşi băieţi au câştigat şi s-au calificat. Sunt chestii de câteva minute, Federaţia va anunţa lotul. Suporterii să se inspire şi să uite meciul acesta. Să dea Dumnezeu că ce nu a intrat în cele două meciuri să ne intre în Germania”, a spus în exclusivitate la Antena 1.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Spaniei e ACUM în AntenaPLAY! Norris, cel mai rapid pilot în FP1

17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist

17:30

VIDEOPaul Aron, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 2 din Spania! Cursa de sprint e sâmbătă (15:15, AntenaPLAY)

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și