Închide meniul

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali. Anunţul de ultimă oră

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2024, 22:27

Reclamă
Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali. Anunţul de ultimă oră

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali.

Colaj Hepta

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali. Anunţul de ultimă oră făcut în presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul italienilor după ofertă făcută de Gigi Becali pentru Louis Munteanu! Site-ul de casă al celor de la Fiorentina a anunţat că Luis Munteanu este printre jucătorii care vor pleca de la echipă.

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali

Louis Munteanu este una dintre ţintele lui Gigi Beclai în perioada de transferuri din vară. Presa din Italia a anunţat că românul este unul dintre jucătorii care vor pleca în această vară.

Sunt 19 jucători care se vor întoarce în Viola Park în această vară la finalul împrumuturilor. Este evident că doar o parte dintre ei vor avea privilegiul de a rămâne la Florența.
Doi vor rămâne cu siguranță în prima echipă începând din septembrie, și anume Bianco și Lucchesi. Totuși, plecarea spre alte țărmuri a celorlalți tineri jucători care sunt împrumutați este logică.

Ei sunt: Louis Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Dutu, Egharevba și Prati”, au scris cei de la violanews.com.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Ce s-a întâmplat la negocieri

Gigi Becali a venit cu noi detalii despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Patronul campioanei a vorbit despre mutarea așteptată de fanii roș-albaștrilor. Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul în ultimele 2 sezoane de Liga 1. Acesta s-a întors acum la Fiorentina, iar Becali a fost nevoit, evident, să negocieze direct cu italienii, care îl dețin pe atacant.

Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a făcut o ofertă în valoare de 1,2 milioane de euro pentru atacantul român.

Totuși, patronul a spus acum că oficialii clubului din Italia nu au venit cu niciun răspuns. Astfel, se poate înțelege că mutarea este mai aproape de a pica, decât de a se realiza.

Reclamă

„În cazul lui Louis Munteanu nu știu ce vă pot spune, n-am primit nici la ora asta un răspuns. Nimic, nimic, nimic! De trei săptămâni am făcut oferta.

Nu mă interesează, eu am făcut oferta și gata, aștept. Orice jucător care nu se antrenează cu noi, la revedere! Asta e, jucăm cu ce avem și punct”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul îşi află acum adversara din turul 1 preliminar al Europa League!

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și