Închide meniul

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 17:11

Reclamă
Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Xabi Alonso, în timpul meciului Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen / Profimedia

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid. După ce a cucerit primul titlu din istoria clubului în Bundesliga, Xabi Alonso se gândeşte deja la sezonul viitor, chiar dacă mai poate câştiga alte două trofee, Cupa Germaniei şi Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda sezonului fără înfrângere, Xabi Alonso se gândeşte la întăriri, mai ales în apărare. Josip Stanisic se va întoarce la Bayern Munchen, după expirarea împrumutului, în timp ce Jonathan Tah şi Piero Hincapie pot pleca şi ei în această vară.

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Potrivit mundodeportivo.com, Xabi îl vrea pe Rafa Marin, tânărul de 21 de ani al madrillenilor care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. Marin are un sezon bun la Alaves şi urmează să revină pe Santiago Bernabeu la vară.

Cu toate acestea, echipa lui Carlo Ancelotti este dispusă să îl lase pe Rafa Marin să plece, din nou, sub formă de împrumut, în cazul în care Leverkusen îşi va manifesta în mod oficial interesul, mai ales că vorbim despre o formaţie care va evolua sezonul viitor în UEFA Champions League.

Rafa Marin a început fotbalul la Sevilla, după care a ajuns în vara anului 2018 la academia lui Real Madrid. În acest sezon, el a evoluat în 31 de meciuri pentru Alaves în La Liga şi Cupa Regelui, fiind unul dintre oamenii de bază al echipei la care evoluează şi Ianis Hagi, tot sub formă de împrumut, dar de la Rangers. Potrivit transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 5 milioane de euro.

Reclamă

Se dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei

Au câştigat deja campionatul, neavând încă nicio înfrângere, iar multă lume se întreabă dacă se dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie.

Directorul sportiv al echipei, Simon Rolfes, a declarat că cei mai mulţi jucători ai lui Bayer Leverkusen vor rămâne la campioana Germaniei.

„Bineînţeles că se poate întâmpla ca un jucător să se despartă de club, dar cea mai mare parte a lotului, între 15 şi 16 jucători, va continua la noi”, a spus Rolfes pentru Der Spiegel.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și