Închide meniul
VIDEO

Gardă de onoare pentru Lionel Messi, la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina! Cum a fost primit de prietenul Neymar

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 12:15 / Actualizat: 4 ianuarie 2023, 13:25

Reclamă
Gardă de onoare pentru Lionel Messi, la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina! Cum a fost primit de prietenul Neymar

Gardă de onoare pentru Lionel Messi, la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina

Twitter PSG

Gardă de onoare pentru Lionel Messi la revenirea la PSG, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina. Superstarul a avut o vacanță prelungită, după triumful de la Mondialul qatarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întors la Paris în calitate de campion mondial, Messi a avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor, dar și a oamenilor din staff-ul lui PSG. Aceştia i-au făcut şi celebra gardă de onoare.

Gardă de onoare pentru Lionel Messi

Clubul parizian a postat pe rețele de socializare mai multe poze cu Messi și colegii de la PSG, dar și un videoclip cu superstarul argentinian. Oameni din staff-ul parizian îl felicită pe argentinian, fiind entuziasmați de întoarcerea acestuia în capitala Franței.

„Bonjour, Leo!”, „Félicitations”, se poate auzi în scurtul videoclip postat de campioana Franței.

Reclamă

Pe rețelele sociale au apărut și poze cu Messi și colegii săi de la PSG, cea mai virală fiind cea cu Neymar. Cei doi se îmbrățișează și se bucură din plin de reunire. Messi este așteptat să joace titular pentru PSG în meciul de campionat cu Angers, de pe 11 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale

Kylian Mbappe a avut un mesaj de felicitare pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale. Starul francezilor a dezvăluit că a stat de vorbă cu colegul său de la PSG, după Franţa – Argentina, meci decis la penalty-uri. Chiar dacă a marcat trei goluri în finala CM 2022, Mbappe s-a înclinat în faţa lui Lionel Messi, Argentina impunându-se la penalty-uri.

„Am vorbit cu Messi după finală, i-am scris un mesaj de felicitare, pentru că a fost obiectivul vieţii lui. Pentru mine, a fost la fel, dar am eşuat. Trebuie mereu să fii bun. Sărbătoarea jucătorilor nu mă interesează. Nu-mi irosesc energia pe asemenea lucruri”, a spus Mbappe, citat de Marca.

Mbappe a făcut referire la gesturile făcute de portarul Emiliano Martinez. Portarul Pumelor a avut o reacţie dubioasă în vestiar, oprind bucuria sud-americanilor cu o replică ciudată: „Shhh, un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”.

Comportamentul nepotrivit al portarului lui Aston Villa a continuat şi în faţa milioanelor de argentinieni, el ţinând în mână o pupuşă pe care era lipit chipul lui Mbappe.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și