Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 11:20

Reclamă
Lionel Messi, „dublă și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS

Lionel Messi, "dublă" și assist pentru Inter Miami

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a reușit o „dublă” și un assist pentru Inter Miami! Campionul mondial continuă să facă spectacol în campionatul din America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi.

Lionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami

Echipa din Tennessee, care se află pe ultimul loc în clasament, a deschis scorul în minutul 2, cu un autogol al fundaşului Franco Negri, notează news.ro.

Dar Messi a egalat rapid după o deviere a lui Luis Suarez (1-1, 11). Un alt fost coechipier de la Barça, Sergio Busquets, a fost cel care a adus-o pe Miami în avantaj înainte de pauză, reluând cu capul la cornerul argentinianului (2-1, 39′).

Messi a reuşit o dublă pe final de meci, când a transformat un penalty acordat tânărului atacant brazilian Léo Afonso, care intrase pe teren cu puţin timp înainte (3-1, minutul 81).

Reclamă

În vârstă de 36 de ani, Messi a marcat nouă goluri în tot atâtea meciuri până acum în acest sezon. Cu 18 puncte din zece meciuri, Inter Miami are două puncte avans faţă de New York RB.

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor. Echipa din SUA a fost învinsă de Monterrey, în sferturi.

Reclamă 4 / 0/3

Monterrey s-a impus şi în prima manşă, desfăşurată în Florida, cu 2-1.

După meci, oficialii celor de la Monterrey au făcut o postare uluitoare pe Twitter. Aceștia au scris „SIUU”, făcând aluzie la modul în care Cristiano Ronaldo se bucură după marcarea unui gol. Postarea a fost ștearsă la puțin timp după publicare, însă fanii s-au mișcat rapid și au repostat imaginea.

De asemenea, fanii echipei din Mexic l-au fluirerat pe Lionel Messi la fiecare atingere de balon, în timpul acestei partide.

Inter a avut o posesie superioară la Monterrey, dar fără a produce pericol la poarta argentinianului Esteban Andrada, notează EFE, potrivit agerpres.ro.

Mexicanii au deschis scorul prin Brandon Vazquez (31), după o ieşire greşită a portarului Drake Callender. Germán Berterame (58) a dublat avantajul gazdelor, iar Jesus Gallardo (64) a punctat după o nouă eroare a apărării oaspeţilor.

Inter Miami a rămas în zece oameni în min. 78, când fostul internaţional spaniol Jordi Alba a primit al doilea cartonaş galben. Oaspeţii au înscris, totuşi, golul de onoare, prin Diego Gomez (85), din pasa lui Messi.

Monterrey va juca în semifinale contra altei echipe americane, Columbus Crew, la care evoluează românul Alexandru Măţan. Cealaltă semifinală va opune formaţiile mexicane Pachuca (5-0 şi 2-1 cu costaricanii de la Herediano) şi Club America (4-0 şi 5-2 cu New England Revolution).

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și