Închide meniul

Moldova – Ucraina 0-4. Adversarii României merg cu moralul ridicat la EURO 2024! A fost ultimul test înainte de turneul final

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 20:55

Reclamă
Moldova – Ucraina 0-4. Adversarii României merg cu moralul ridicat la EURO 2024! A fost ultimul test înainte de turneul final

Moldova - Ucraina LIVE SCORE

Profimedia

Meicul amical dintre Moldova și Ucraina a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Adversarii tricolorilor de la EURO s-au aflat la ultimul test înainte de turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Ucraina vor debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, de la ora 16:00. Meciul care se va juca la Munchen va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Moldova – Ucraina LIVE SCORE

Min. 55: Moldova – Ucraina 0-4! Sudakov și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 49: Moldova – Ucraina 0-3! Dovbyk a trimis mingea în poartă, din interiorul careului.

Min. 43: Moldova – Ucraina 0-2! După un joc de pase excelent, Tsygankov a ajuns singur cu portarul și a trimis mingea în plasă!

Reclamă
Reclamă 4

Min. 3: Moldova – Ucraina 0-1! Yarmolenko a înscris cu un șut puternic, din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă

Moldova (5-2-3): Răilean – Cojocaru, Crăciun, Baboglo, Posmac, Reabciuk – Rață, Ioniță – Motpan, Nicolaescu, Damașcan

Ucraina (4-2-3-1): Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko – Shaparenko, Stepanenko, Tsygankov, Sudakov , Mudryk – Yaremchuk

Selecționata din Ucraina a trimis cel mai bun prim „11” pe teren în amicalul cu Ucraina. Este de așteptat ca selecționerul Sergiy Rebrov să folosească o formulă de start similară și la meciul cu România, de săptămâna viitoare.

Până în momentul de față, în amicalele din luna iunie, Ucraina a înregistrat un rezultat de egalitate cu Germania, scor 0-0 și o înfrângere cu Polonia, scor 1-3.

Lotul Ucrainei pentru EURO 2024:

Portari: Heorhij Buschan (Dynamo Kyiv), Anatolij Trubin (Benfica), Andriy Lunin (Real Madrid).

Fundași: Mykola Matviyenko (Șahtior Donețk), Yukhym Konoplya (Șahtiar Donețk), Valeri Bondar (Șahtiar Donețk), Vitaliy Mykolenko (Everton), Ilya Zabarnyi (Bournemouth), Oleksandr Svatok (Dnipro), Maksym Taloveryov (Mykharili), Boikhalili (Bournemouth) Zhytomyr), Oleksandr Tymchyk (Dinamo Kiev).

Mijlocași: Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyiv), Mykola Shaparenko (Dynamo Kyiv), Volodymyr Brazhko (Dynamo Kyiv), Taras Stepanenko (Șahtior Donețk), Oleksandr Zubkov (Șahtar Donețk), Heorhiy Sudakov (Shakhtar Donețk), Zinchenal Oșachenko și A. Donețk Serhiy Sydorchuk (Westerlo), Ruslan Malinovskyy (Genova), Viktor Cyhankov (Girona)

Atacanți: Artem Dovbyk (Girona), Mykhailo Mudryk (Chelsea), Roman Yaremchuk (Valencia), Vladyslav Vanat (Dynamo Kyiv).

Denis Alibec, şanse mici să fie titular în România – Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

Denis Alibec are şanse mici să prindă prima echipă în meciul România – Ucraina, partida de debut a tricolorilor, la EURO 2024.

Atacantul s-a antrenat separat la prima şedinţă de pregătire a tricolorilor, din Germania. Nu a participat la jocul şcoală propus de Edi Iordănescu. Denis a făcut doar mişcările de încălzire alături de restul lotului.

Alibec nu a participat la exerciţiile cu mingea, fiind tot timpul sub supravegherea preparatorului fizic Darius Hîmpea. Mai mult, în a doua parte a şedinţei de pregătire, vârful de 33 de ani a fost surprins în adidaşi lejeri.

Astfel, şansele ca Denis Alibec să prindă primul 11 pentru partida cu Ucraina sunt foarte mici. Pentru postul de titular vor lupta astfel George Puşcaş şi Denis Drăguş, care ar primi astfel un rol mai ofensiv la naţionala lui Edi Iordănescu.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

David Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și