Închide meniul
Foto

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 9:18

Reclamă
Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024!

Olimpiu Moruţan, scos pe targă în meciul de Cupă al lui Ankaragucu / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan e OUT de la EURO 2024. Verdictul din partea medicilor este devastator pentru internaţionalul român. El a fost scos pe targă în partida Ankaragucu – Beşiktaş 0-0, din turul semifinalelor Cupei Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Moruţan, e cea mai proastă veste pentru internaţionalul român. Imediat după ce s-a aflat de accidentarea mijlocaşului, toată lumea se temea de o ruptură a tendonului lui Ahile,  care l-ar ţine departe de gazon timp de 6 luni. Diagnosticul cumplit a fost confirmat.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE MORUŢAN S-A ACCIDENTAT GRAV (DE LA MINUTUL 08:40)

Olimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

Reclamă

”Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni.

Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

România a terminat grupa de calificare pentru EURO 2024 pe primul loc, înaintea Elveţiei.

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea

Olimpiu Moruțan a oferit o pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Fostul jucător de la FCSB impresionează în campionatul din Turcia.

Mijlocașul român a fost titularizat de antrenorul lui Ankaragucu, pentru duelul cu Gaziantep. La fosta echipă a lui Marius Șumudică, au fost trimiși pe teren din primul minut și românii Niță, Drăguș și Sorescu.

În minutul 31 al duelului, atunci când Ankaragucu era condusă cu 0-1, Olimpiu Moruțan a găsit o soluție incredibilă pentru o fază care nu se anunța a fi periculoasă.

Mijlocașul echipei naționale a trimis o centrare perfectă, de la jumătatea terenului, care l-a găsit pe Bekiroglu. Colegul lui Moruțan l-a învins apoi fără probleme pe Florin Niță.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”!

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul unui meci cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Reclamă

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și