Închide meniul

Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 9:33

Reclamă
Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia

Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul

Denis Drăguş, în timpul unui meci la Gaziantep/ Twitter

Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă. Standard şi-a dat acordul pentru a-l lăsa pe internaţionalul român să plece la Trabzonspor, echipă care a insistat pentru semnătura sa, în această perioadă. Presa din Turcia a făcut anunţul despre viitorul românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a evoluat în acest sezon la Gaziantep, echipă care l-a împrumutat de la Standard Liege. Românul are cifre de senzaţie la formaţia turcă, reuşind să marcheze 12 goluri în campionat, în cele 29 de meciuri bifate.

Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă

Presa din Turcia a anunţat că Standard Liege a acceptat oferta celor de la Trabzonspor, pentru Denis Drăguş. Belgienii vor încasa în schimbul internaţionalului român suma de 1,7 milioane de euro, sumă la care se va adăuga jumătate de milion de euro sub formă de bonusuri.

Oficialii de la Standard Liege au scăzut astfel din preţul pe care îl cereau iniţial în schimbul lui Denis Drăguş. Aceştia îşi doreau să obţină în schimbul internaţionalului român suma de trei milioane de euro.

Denis Drăguş va semna un contract valabil pe patru sezoane cu Trabzonspor, având opţiunea de a-l prelungi pe încă un sezon. Viitoarea echipă a atacantului român ocupă locul trei în acest moment, în prima ligă din Turcia.

Reclamă

Denis Drăguş este cotat la suma de trei milioane de euro, pe site-urile de specialitate. Atacantul român a fost transferat de Standard Liege în vara lui 2019, de la Viitorul, în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro.

Denis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! Atacantul echipei naționale a făcut spectacol la meciul din etapa cu numărul 34 din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguș și Deian Sorescu au făcut spectacol încă din primele minute ale partidei. În minutul 12, Sorescu a primit o pasă excelentă în interiorul careului și l-a învins pe portarul advers, cu un șut puternic, care s-a oprit direct în plasă.

9 minute mai târziu, același Sorescu l-a lansat pe Drăguș într-o cursă de zile mari. Atacantul naționalei a pătruns în careu, a întors un adversar cu un dribling a la Cristiano Ronaldo și a trimis mingea direct în vinclul porții.

Drăguș a mai lovit și bara în minutul 28, atunci când a încercat să îl surprindă pe Cakir cu un șut în forță.

Interesant este faptul că Denis Drăguș a făcut spectacol chiar împotriva echipei care este gata să îl transfere, în sezonul viitor din Turcia.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și