Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 20:33

Reclamă

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali. Cei doi s-au împăcat înainte de Paşte, după ce ani de zile nu şi-au vorbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a spus că nu se pune problema ca Gigi Becali să îi fie naş la nunta cu Ronald Gavril şi a argumentat acest lucru. Împăcarea cu Gigi Becali este pentru Anamaria Prodan o adevărată „minune de Paşte”.

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali

„Ne-am împăcat, eu şi Gigi ne-am împăcat. Gigi nu mai năşeşte şi nu mai merge la cumetrii de foarte multă vreme. Împăcarea mea cu Gigi nu are legătură cu năşia, cu cumetria. Este extraordinar, deci împăcarea este cea mai frumoasă de pe pământ. Am numit-o o minune de Paşte. Ne-am cerut scuze şi mi-am cerut scuze pentru răbufnirile justificate. Eu sunt un om care trece peste valurile vieţii foarte uşor„, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Anamaria Prodan este convinsă că FCSB nu mai poate pierde titlul şi a spus că Gigi Becali poate zâmbi din nou. Titlul îi poate aduce bani din transferuri, dar nu sumele la care visează.

„De foarte mulţi ani nu s-a mai putut vinde un jucător pe sume cum visa Gigi Becali, 50 de milioane de euro sau 30 de milioane de euro şi va dura foarte mult. Gigi poate în sfârşit să zâmbească şi să fie mulţumit.Poate să vândă acum jucători să înceapă şi el să îşi recupereze din pierderi căci a avut pierderi mari„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică! Sarah a rămas „mască” când a văzut ce a primit

Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de lux fiicei sale cele mici, Sarah. Impresara i-a dăruit acesteia un bolid ce valorează o avere. Sarah a rămas „mască” atunci când a văzut ce i-a oferit mama ei.

Sarah este una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu primul ei soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara a mai fost căsătorită şi cu Laurenţiu Reghecampf, alături de care are un băiat, pe nume Bebeto.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani şi i-a achiziţionat fiicei sale un bolid în valoare de nu mai puţin de 140.000 de euro. Sarah a ajuns astfel la a patra maşină, după ce în ultima perioadă, a condus şi Ferrari-ul mamei sale.

Reclamă 4 / 0/3
Anamaria Prodan i-a oferit bolidul fiicei sale, acesta având asupra lui şi o mare fundă roşie. Sarah a fost extrem de bucuroasă atunci când şi-a văzut cadoul, în faţa vilei în care locuieşte alături de mama ei, în Snagov.

Sarah a primit de la mama ei ultimul model de Mercedes GLE 400 diesel, o adevărată bijuterie pe patru roţi. Nu este primul bolid de lux pe care Anamaria Prodan i-l cumpără fiicei sale, baschetbalistă la Sepsi-SIC Sf.Gheorghe. Sarah a mai primit, de-a lungul timpului, un Porsche Cayenne, un Mercedes GLE şi un Lamborghini.

Într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport, Sarah a dezvăluit că pe prima maşină pe care a primit-o de la mama ei, un Lamborghini, a făcut-o „praf” într-un accident rutier foarte grav, în care a fost implicată.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și