Închide meniul

Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 21:23

Reclamă
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci! Ce a spus de Gâlcă

Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni

Andrei Ivan / Hepta

Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni. Ivan speră ca acesta să fie un nou început şi să marcheze pe bandă rulantă pentru Unversitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a marcat cu Sepsi primul gol după o pauză de 8 luni, la primul meci cu Gâlcă antrenor. Cei doi au lucrat şi naţionala U17 a României.

Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni

„Cred că cu Hermannstadt sau cu Poli Iaşi am dat ultimul gol. Sunt bucuros pentru gol, victorie şi locul 2. Ofensiv am arătat bine, am ratat multe ocazii, puteam să marcăm mai multe goluri. Am mai lucrat cu Mister şi la echipa naţională U17, avem nevoie de puncte şi sper să ne batem la podium. Depindem doar de noi, trebuie să ne câştigăm meciurile. Sper să marchez în fiecare meci şi să îmi ajunt echipa să luăm cele 3 puncte„, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni!

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. Gazdele au cerut un penalti în minutul 16, pentru henţ la Maldonado, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Craiova a replicat prin golul lui Andrei Ivan, din minutul 26.

În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu. Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

Reclamă

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și