Închide meniul

Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2024, 10:45

Reclamă
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!

Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR

Luca Mihai a suferit o accidentare teribilă şi a primit îngrijiri medicale de urgenţă / Hepta

Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR care au fost delegaţi la meciul Dinamo – Poli Iaşi, scor 1-0, din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Cristi Balaj nu îşi explică de ce Josue Homawoo a primit doar cartonaş galben după lovitura pe care i-a aplicat-o lui Luca Mihai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai a suferit o accidentare horror şi a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Ambulanţa a intrat pe teren, iar jucătorului de la Poli Iaşi i s-a pus masca de oxigen înainte să fie urcat pe targă. Transportat la spital, Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

Cristi Balaj, atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR după Dinamo – Poli Iaşi 1-0

Balaj este convins cu Homawoo trebuia eliminat. Fostul arbitru s-a declarat uluit de decizia luată de Ovidiu Haţegan, care i-a dat galben jucătorului de la Dinamo. Nu înţelege de ce „centralul” nu a fost avertizat din cabina VAR.

Ovidiu Hațegan, care în general arbitrează excelent şi nu întâmplător ne mândrim cu el atunci când evoluează pe plan extern şi are prestații bune şi în campionat, face totul perfect încă de la început. Intervine imediat, face aceste gesturi prin care solicită echipei medicale să intervină.

Este roşu indiscutabil, nici nu există discuții! Sunt dezamăgit şi de cei din camera VAR, care nu i-au atras atenţia lui Hațegan. Nu înţeleg cum de i-a dat doar galben şi nu înțeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus că este un roşu indiscutabil”, a spus Cristi Balaj la primasport.ro.

Reclamă

Nicuşor Flueran şi Vladimir Urzică au fost arbitrii din cabina VAR la meciul Dinamo – Poli Iaşi. Irina Mîrţ a fost observatorul partidei.

Mama lui Luca Mihai a părăsit stadionul în lacrimi după ce s-a întâmplat cu fiul ei. Lui Luca Mihai i-ar fi curs sânge din ureche în momentul în care a urcat în Ambulanţă să fie transportat la spital.

Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo

Antrenorul moldovenilor a răbufnit şi anunţă că se fac jocuri de culise pentru retrogradarea grupării din Copou.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai mare înfrângere a mea este accidentarea gravă a lui Luca Mihai, care are multiple fracturi, hemoragie. Am pierdut un jucător pentru sfârșitul campionatului și e vorba de sănătate, de viață. E foarte grav.

Băieții au luptat până la sfârșit, am avut și noi ocazii, chiar și în 10. E dureros să pierzi în ultimul minut, după cât am luptat. Nu o să vorbesc despre arbitraj, dar Poli Iași merită mai mult respect. Unii vor ca Poli Iași să pice, dar noi vom lupta să ținem echipa în Liga 1. Acesta este mesajul pentru băieții mei.

Jucătorii mei merită mai mult respect la cum au luptat 70 de minute în 10 oameni. Poli Iași merită respect. Eu nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat nici ca jucător, nu o fac nici ca antrenor. Am conducători care se ocupă de acest lucru, eu trebuie să fiu un exemplu pentru jucători și nu voi vorbi despre asta

Lacrimile trebuie să ne întărească. O să fie greu, dar luptăm până la sfârșit. Când am venit aici știam că va fi greu. E dureros să-i văd plângând în vestiar, pentru un antrenor e foarte dureros. Dar, mergem înainte.

Dacă azi nu am murit și suntem aici, mergem înainte și luptăm până la ultimul minut din campionat. Dacă luptăm cu spirit cum am avut azi, 100% Poli Iași rămâne în prima ligă. Împotriva tuturor!”, a declarat Tony da Silva la finalul meciului cu Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și