Închide meniul

Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 16:35

Reclamă
Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema

Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, "câinii" au mai primit o veste teribilă

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci / Hepta

Dezastru pentru Dinamo! Dănuţ Lupu le-a dat o veste teribilă „roş-albilor”. În prezent team-manager la CS Dinamo, Lupu a anunţat că este o problemă cu stema echipei din prima ligă, cea care reprezintă cei doi câini roşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din prima ligă nu ar mai avea dreptul să o folosească, astfel că va trebui să găsească o nouă stemă. Dinamo e în prezent pe locul 9 în play-out, cu 21 de puncte. Poli Iaşi, ultima clasată din Liga 1, are acelaşi număr de puncte.

Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă

„Cum ți-am spus, în 2-3 ani (n.r.: Dinamo să aibă o singură echipă). Acum ar trebui să înțeleagă și ei. Au o echipă competitvă. O echipă bună o poți face doar cu oameni cu bani. Să lase un pic orgoliile la o parte.

Și ei trebuie să fie alături de echipa care e cea mai bună și care va merge să câștige campionatul. Am înțeles că e o problemă cu stema cu câinii. De la anul nu vor mai juca cu ea”, a declarat Dănuț Lupu pentru fanatik.ro.

Giani Kiriţă a rupt o masă după Dinamo – FC Voluntari 1-1: „Are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva”

Giani Kiriţă a rupt o masă şi a fost exasperat de evoluţia clubului de suflet, Dinamo, în meciul cu Voluntari, 1-1, unul extrem de important pentru salvarea de la retrogradare.

Reclamă

Dinamo a reuşit doar un egal cu ilfovenii şi, după ce FC U Craiova a bătut-o pe U Cluj, cu 3-2, a rămas pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar două etape rămase de disputat. Situaţia l-a scos din minţi pe fostul campion al „câinilor roşii”.

„M-a întrebat și portarul de la parcare ‘Giani, ce facem?’. Și a zis-o așa cu o durere în suflet. Derby de România nu mai e de mult. A fost doar în tribune. Din păcate, nu știu cum se va termina finalul de campionat.

Eu la meciuri am răgușit, am aruncat masa, nu glumesc. La meciul cu Voluntari am aruncat masa și are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva. Râdem, mai facem și o glumă, dar e dramatic.

Reclamă 4 / 0/3

Toți mă întrebă ce facem? Noi nu mai avem putere să facem nimic. Nu mai au ce să mai zică, de aia nu mai intră în direct. Suporterii au aplecat urechea la oamenii ăștia și au fost păcăliți. Acum s-a ajuns aici.

Suporterii ar trebui să gândească așa cum spun eu. Strategia clubului este să nu mai asculte fel și fel de oameni care nu se pricep la fotbal. Kopic nu a rămas fără idei, s-a blocat. Luăm o dată gol în minutul 93, dar nu de 4 ori”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit sursei citate.

Dinamo încearcă să se salveze in-extremis

Aflaţi pe locul 9 în play-out, poziţie ce duce direct în Liga a 2-a, „câinii” încearcă să obţină măcar un loc de baraj în ultimele două etape.

Etapa următoare, Dinamo va juca în deplasare, cu U Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00.

Duminica cealaltă, Dinamo va juca acasă cu UTA, în ultimul meci din acest sezon. „Câinii” nu sunt siguri că se salvează direct nici cu două victorii, ei fiind la mâna altor rezultate.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și