Închide meniul

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu după ce acesta a spus că milionarul nu e genul de investitor pe care îl vrea la Dinamo!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 15:38

Reclamă
Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu după ce acesta a spus că milionarul nu e genul de investitor pe care îl vrea la Dinamo!

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu

Colaj - Cristi Borcea și Eugen Voicu / AS.ro

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu! Acţionarul „câinilor” a transmis că „Leonidas” nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo, iar acum a venit replica lui Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea l-a ironizat pe Eugen Voicu. El i-a dat dreptate lui Voicu, spunând că el nu se bătea la retrogradare. „Leonidas” a transmis că se bătea la titlu atunci când era la Dinamo.

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu după ce acesta a spus că milionarul nu e genul de investitor pe care îl vrea la Dinamo!

Omul a spus adevărul (n.r.: că nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo). Nu e genul meu. Aş fi spus-o şi eu. Eu mă băteam pentru Liga Campionilor, el se bate pentru retrogradare. Ce să fac cu Voicu?

Ca să te baţi să iei campionatul îţi trebuie un buget de 20 de milioane de euro”, a spus Cristi Borcea la fanatik.ro.

Cristi Borcea a vorbit despre un proiect uriaş al unui unic Dinamo. Fostul preşedinte al „câinilor” vrea ca echipa din prima ligă să se unească cu cea din Liga a 4-a, a lui Nicolae Badea.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea a subliniat că fiul lui, Patrick, s-ar alătura ca investitor. Borcea a spus că Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Gigi Neţoiu, Dumitru Nicolae, zis „Niro”, Ionuţ Negoiţă şi Murad ar investi şi ei într-un astfel de proiect.

Sunt foarte mulţi dinamovişti care mă sună şi îmi spun să vin”

(n.r: Ce aţi vrea să faceţi cu echipa din Liga a 4-a, Dinamo?) Vreau să se unească echipa din Liga 1 cu cea din Liga a 4-a.

Nu sunt în măsură să fac un plan pentru că nu sunt implicat în nicio echipă, din nicio ligă. Sunt foarte mulţi dinamovişti care mă sună şi îmi spun să vin, că ne batem de 3 ani la retrogradare.

Reclamă

Indiferent de situaţie, eu, Cristi Borcea, nu voi mai conduce. Mi-a ajuns, după 25 de ani, două divorţuri, am stat 5 ani jumate la închisoare.

Singurul care ar fi să ne adune pe toţi, care avem bani şi ar putea să facă un buget de 20 de milioane este Dumitru Dragomir. Cei care sunt acum să rămână şi ei în acţionariat, 10%. Domnul Badea, Cohn, Niro, toţi vin cu minim 1 milion pe acţiuni şi 500 de mii pe an. Cu drepturile TV şi sponsorii sari de 20 de milioane de euro.

Familia Borcea va fi reprezentată de Patrick. Ne-am bate cu Gigi Becali şi cu Şucu”

Din experienţa mea, nu poţi să vii să zici că te baţi la campionat. Nu faci nimic cu campionatul, te bate Luxemburgul. Nu eşti cap de serie. Eu am dus bugetul la 18 milioane jumate.

Liantul să fie Badea, să rămână Renovatio, Voicu, sunt foarte mulţi care pot veni. Murad, domnul Cohn, Neţoiu, sunt mulţi. Am zis de nea Mitică, ce e singurul care are putere să ne strângă pe toţi. Eu niciodată nu particip la Consiliile de Administraţie. Familia Borcea va fi reprezentată de Patrick, dacă se vrea.

Nu se poate face o echipă competitivă fără Giovanni Becali.

Ţiriac? Eu n-am vorbit cu nea Ion. Orice sfat sau orice cuvânt, să vină din partea lui ar fi o onoare pentru Dinamo. Ar fi un mare plus atât nea Mircea Lucescu, cât şi Ţiriac, din orice punct de vedere. Dar eu nu am vorbit cu ei.

Ne batem la titlu. Naşul a fost mai puternic decât noi toţi timpul, dar cât am fost acolo 7 ani nu a luat campionat, nu a luat nimic. Tot noi am luat. Am plătit mult mai bine.

Ne-am bate cu Gigi Becali. Şi cu Şucu, care e cel mai bun manager de acum din fotbalul românesc. Uită-te ce merchandising face”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa citată.

Ce spunea Eugen Voicu despre Cristi Borcea!

Vorbind despre posibilii investitori de la Dinamo, Eugen Voicu a spus că Borcea nu are profilul de om de afaceri pe care actualii acţionari ai „câinilor” îl caută.

Nu ne-a contactat (n.r.: Cristi Borcea) şi nu este profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut.

Cum erau pe vremea dumnealui, pe vremea altora.

Nu am vorbit cu domnul Țiriac. Sunt pseudo-știri, lumea este dornică de un anumit gen de știri. Nu are cum să fie rău, noi nu sperăm. Noi avem un plan, planul nostru include și ceea ce vrea să facă domnul Țiriac, o academie solidă de copii. Cu dânsul sau fără dânsul o să o facem.

Lucrurile acestea durează, nu se pot face peste noapte. Avem deja niște acțiuni pe care le luăm în ceea ce privește reorganizare Centrului de Copii și Juniorii”, declara Eugen Voicu pentru sursa citată.

 

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și