Închide meniul

„Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 10:40

Reclamă
„Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu! Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali

Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Fostul campion cu FCSB, Florin Lovin, îl refuză categoric pe Gigi Becali. Fostul mijlocaş a transmis că nu ar lua în calcul o revenire la formaţia roş-albastră, pe o funcţie din conducerea clubului, indiferent de salariul pe care i l-ar oferi patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate la FCSB, reuşind să cucerească alături de roş-albaştri patru trofee, două titluri în Liga 1 şi două Supercupe ale României.

Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali

Florin Lovin a declarat că nici măcar un salariu de 35.000 de euro pe lună nu l-ar convinge să semneze cu FCSB, în cazul în care roş-albaştrii i-ar propune o funcţie în conducere clubului.

Fostul mijlocaş s-a retras în 2017, la un sezon după ce a devenit campion cu Astra. Lovin s-a dedicat familiei şi afacerilor, după ce a agăţat ghetele în cui.

„Poate să mă cheme Gigi Becali să mă pună președinte la Steaua (n.r.- FCSB) și să îmi dea 35.000 de euro (n.r.- lunar), aș zice nu. Cea mai mare problemă a unui fotbalist este aceea că în ziua în care te-ai lăsat practic începe o altă viață.

Reclamă

Dacă iubești atât de mult fotbalul… Eu pot să spun că mi-am iubit mai mult familia. Am considerat la 35 de ani că vreau să îmi petrec viața alături de familie și copii. Am ales să merg pe zona de business”, a declarat Florin Lovin, conform digisport.ro.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. FCSB va ataca grupele cupelor europene cu trei fotbalişti care au făcut diferenţa la Farul Constanţa, în acest sezon, în care dobrogenii luptă pentru poziţia secundă.

Becali nu le-a dat liber jucătorilor de la FCSB, chiar dacă roş-albaştrii sunt campioni cu patru etape înainte de finalul campionatului. Finanţatorul glumea şi spunea că vrea să-l ajute pe Naşul Hagi să termine pe 2.

Reclamă 4 / 0/3

Drept „recompensă”, Gigi Becali ar putea face trei transferuri de cupele europene de la echipa „Regelui”. Este vorba de Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru, susţine sport.ro.

În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 9 meciuri adunate în această stagiune.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 Vezi toate știrile
Citește și