Închide meniul

„M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 9:42

Reclamă
„M-am chinuit să râd! Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri

Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri

Marius Șumudică / Profimedia Images

Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri. Mihai Stoica nu a stat pe gânduri şi a răspuns ironiei lansate de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat titlul în Liga 1 după o pauză de 9 ani. Din cauza divergenţelor cu cei de la CSA Steaua cu privire la palmares, echipa lui Gigi Becali s-a ales cu mai multe mesaje ironice. Unul dintre ele a venit de la Marius Şumudică.

Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri

”E primul titlu din istorie. Suntem la egalitate”, a fost ironia lui Şumudică spre FCSB, la fanatik.ro. Replica lui Mihai Stoica nu s-a lăsat aşteptată.

”Foarte haios, foarte haios, doar că m-am chinuit să râd şi n-am putut, am încercat să mă gâdil cu o pană şi tot nu am putut. (n.r. de unde vine rivalitatea asta între Şumudică şi FCSB?) Nu prea e un subiect care să îmi creeze un interes major, suporterii sunt atraşi, eu nu fac polemică, am încercat să râd şi nu am putut, asta e, aştept altele mai hilare”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Antrenorul român a ironizat echipa lui Gigi Becali înainte de derby-ul cu Rapid. Derby-ul Rapid – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, are doar o importanţă simbolică. Echipa lui Gigi Becali e deja campioană, iar Rapid nu mai poate evita locul 6 în play-off.

Reclamă
Reclamă 4

Şumudică a ironizat FCSB-ul. Chiar dacă instanţa a decis că echipa lui Gigi Becali deţine palmaresul din 2003 încoace, antrenorul român a spus că FCSB a câştigat acum primul titlu din istorie.

Steaua este echipa Ministerului Apărării, Dinamo este echipa Ministerului de Interne, iar Rapid este echipa Ministerului de Transporturi. Eu asta am spus, nu stau să zic că are dreptate domnul Talpan, domnul Gigi Becali, domnul Mustață și așa mai departe. Nu intru în polemici, sunt sincer.

Eu am spus doar ce se întâmpla pe vremea mea. Nu pot să comentez nici de atacul lui Talpan la adresa lui Ilie Năstase. Pe domnul Ilie Năstase nu-l cunosc personal, știu doar că a fost o legendă a tenisului mondial. Nu pot să comentez.

Reclamă

A venit și îmbrăcat în general. Păi ce legătură are Ilie Năstase cu FCSB dacă a venit îmbrăcat în general? Da, nu știu. Eu îl respect pe domnul Ilie Năstase.

Îl respect cum respect și performanța FCSB-ului. Am văzut că au câștigat, acum, primul titlu din istorie, m-au ajuns din urmă. Suntem la egalitate”, a mai declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și