Închide meniul

Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2024, 17:59

Reclamă
Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România

Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor

Louis Munteanu / Hepta

Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor. Componentul „Generaţiei de Aur” crede că atacantul nu ar trebui să lipsească din lotul României pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu susţine că Louis Munteanu îşi doreşte să se întoarcă la Fiorentina şi să încerce să se impună la echipa din Serie A.

Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România”

A spus deja, vrea să se întoarcă să rămână la Fiorentina. Important ar fi să ajungă la turneul final. Dacă ar fi la EURO și să mai și joace câteva minute, l-ar ajuta foarte mult. Pentru mine, e cel mai bun atacant din Liga 1. Cel mai bun număr 9. Dar nu facem noi lotul, îl face Edi”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Poate se deschid alte porți (n.r.- dacă va juca la EURO), chiar dacă nu rămâne la Fiorentina. E unul dintre atacanții care ar merita să fie la Campionatul European, pentru ceea ce a arătat în acest sezon”, a transmis şi Marius Lăcătuş, pentru sursa citată.

FCSB şi Rapid îl doresc pe atacantul care a făcut senzaţie în tricoul Farului

Gigi Becali şi Dan Şucu vor să obţină semnătura lui Louis Munteanu. Patronul FCSB-ului susţinea că Munteanu are mai multe oferte şi că ar fi început o licitaţie pentru atacantul român. Becali a subliniat că nu vrea să încurajeze această licitaţie.

Reclamă
Reclamă 4

Mai are și alte oferte, e un fel de licitație pe care nu o vreau. Că mai vorbește și cu altcineva… nu știu cu cine, probabil în România. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie și el, Șucu a zis că-l vrea și el.

Întrebați-l pe jucător: vrea în Liga Campionilor sau în Giulești? Rămâne de văzut, pretențiile sunt mari. Și ca salariu cere mult. Iar 1,5 milioane nu dau! Maximum 1,2 milioane, că mai are un an de contract”, a transmis Gigi Becali, la Palat.

Ce spunea Adi Mutu despre Louis Munteanu

Adrian Mutu l-a lăudat pe Louis Munteanu, dar a transmis şi un avertisment în privinţa atacantului care evoluează la Farul, împrumutat de la Fiorentina.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu este copilăros. Are lacune de concentrare în multe momente. Nu e suficient de matur pentru moment”, a transmis antrenorul care este liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Mutu avertiza că, dacă ar semna cu FCSB, Louis Munteanu ar avea parte de alt gen de presiune faţă de cea cu care era obişnuit la Farul.

Mie-mi place foarte mult. Acum, eu îl ştiu pe el şi ca băiat. Să vedem trecerea asta de la Farul la FCSB. O presiune diferită faţă de ce primea de la Gică Hagi la Farul. Şi ca să spun, dragostea cu care îşi înconjoară Hagi jucătorii pentru a-i face mai buni, pune presiune uneori prea mare, dar logică.

El trece la o altfel de presiune, de echipă mare. În care patronul spune lucrurilor pe nume la televizor, după meci. Profesionalismul trebuie să fie mare, nu îţi permiţi să greşeşti în prea multe meciuri. Nu va fi primul masacrat de Gigi Becali în direct. E altfel de presiune. Trebuie să vedem dacă el rezistă. Mi se pare cel mai în formă atacant. Trece la alt nivel de presiune. E ca şi cum pleci de acasă. Eşti cocoloşit, chiar dacă tata te mai ceartă, cum e la Farul.

La FCSB este un altfel de presiune. Nu mulţi au rezistat. Nu reuşesc să îmi dau seama de ce n-a rezistat la Fiorentina. Văd un singur motiv, au atacanţi mai buni ca el”, avertiza Adrian Mutu.

 

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:00

VIDEOOlimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024! Imagini superbe din cantonamentul României

12:51

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

12:24

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

12:12

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

11:33

„Simţeam că nu mai am energie” Ana Bogdan a dezvăluit de ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Roland Garros

11:25

FotoCine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și