Închide meniul
Foto

Cine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 11:25 / Actualizat: 2 iunie 2024, 12:27

Reclamă
Cine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

Cine este "Mellstroy", bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League cu o provocare de 350.000 de euro

"Mellstroy" a lansat provocarea de 350.000 de euro / Colaj Profimediaimages

Englezii au dezvăluit cine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League câștigată de Real Madrid. A fost nebunie totală în startul meciului de pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul de start, arbitrul a trebuit să întrerupă partida. De vină au fost trei spectatori care au profitat de lipsa de reacție a stewarzilor și au intrat pe gazon. Unul dintre aceștia a ajuns chiar lângă Jude Bellingham și a făcut un selfie cu starul campioanei Spaniei.

Cine este „Mellstroy”, bărbatul care a declanșat haosul în finala Champions League

Chiar dacă imaginile nu au fost date la TV, fotografii prezenți pe Wembley au surprins imagini cu „invadatorii” care aveau scris pe tricou „Mellstroy”. Este vorba despre numele unui influencer care a lansat o provocare cu care a dat peste cap finala Ligii. Totul a fost premeditat!

Potrivit football.london, acesta a promis 350.000 de euro primei persoane care intră pe terenul de pe Wembley în timpul finalei. Cel al cărui nume real este Anrey Burim, care are 470.000 de urmăritori pe platforma Kick. Bărbatul născut în Belarus, care are 25 de ani, are 3 milioane de urmăritori pe Instagram și 1.8 milioane pe TikTok.

A fost nevoie de aproximativ două minute pentru ca „invadatorii” să fie scoși de pe gazon, iar jocul să fie reluat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
Reclamă 4

E ilegal să intri pe gazonul de pe Wembley. Condamnăm ferm acțiunile celor care au întrerupt finala Champions League. Toți au fost arestați”, se arată într-o reacție a organizatorilor partidei.

Câți bani va primi Real Madrid pentru câștigarea UEFA Champions League

Se știe câți bani va primi Real Madrid pentru câștigarea celui de-al 15-lea trofeu al UEFA Champions League din istoria clubului. Performanța uriașă obținută de campioana Spaniei, după victoria din finala cu Borussia Dortmund, scor 2-0, va fi recompensată pe măsură.

Real Madrid este specialista din Liga Campionilor. „Galacticii” au triumfat pentru a 6-a oară în ultimele 11 ediții și s-a distanțat de urmăritoare. AC Milan a fost de 7 ori campioana Europei, iar Bayern și Liverpool au câte 6 trofee.

Reclamă

Spaniolii de la as.com au făcut toate calculele după victoria obținută de Real Madrid pe Wembley. Pentru succesul din finală, spaniolii vor încasa nu mai puțin de 4.5 milioane de euro. Această sumă se adaugă la suma de 15.5 milioane de euro care era asigurată pentru parcursul până în ultimul act.

Mai mult decât atât, Real Madrid și-a asigurat astfel și prezența în finala Supercupei Europei. Simpla participare este recompensată cu 3.5 milioane de euro. Starurile lui Carlo Ancelotti se vor duela cu Atalanta, pe 14 august, la Varșovia.

Sursa citată anterior a dezvăluit și suma pe care a adunat-o Real Madrid în această ediție a Ligii Campionilor. Fără a se ști cu exactitate cât vor încasa din market pool, „galacticii” au adunat 123 de milioane de euro. Iată și cum arată TOP 10 câștiguri în ediția 2023-2024:

1. Real Madrid: 123 de milioane de euro
2. Dortmund: 102,1 milioane de euro
3. Bayern: 99,7 milioane de euro
4. Manchester City: 87 de milioane de euro
5. PSG.: 86,9 milioane de euro
6. Barcelona: 82,1 milioane de euro
7. Atletico Madrid: 81,7 milioane de euro
8. Arsenal: 73,9 milioane de euro
9. Porto: 63,6 milioane de euro
10. Napoli: 58 de milioane de euro

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și