Închide meniul

„E mai mult de cantitate decât de calitate!” Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2024, 17:27

Reclamă
„E mai mult de cantitate decât de calitate! Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali / Profimedia

Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB. Adrian Mutu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre William Baeten, fostul său jucător de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit pentru transferul lui William Baeten suma de 300.000 de euro, iar Adrian Mititelu a păstrat şi un procent de 50 la sută dintr-un eventual transfer. William Baeten este cotat la 550.000 de euro de Transfermarkt.

Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

William Baeten a marcat un singur gol pentru FCSB, în returul din al doilea tur prelimiar din Champions League cu Maccabi Tel Aviv. Acela a fost golul care a calificat campioana României în turul al treilea preliminar.

„Eu l-am antrenat pe Baeten la Craiova și cred că e mai mult un jucător de cantitate decât de calitate. În economia echipei îți dă foarte mult. Aleargă mult, între 12-13 km pe meci. Muncitor. E un jucător ordonat în poziționare. Are și un șut foarte puternic de la distanță.

Nu e genul acela de mijlocaș cu o tehnică foarte fină. El e un jucător extrem de util. Aștept totuși să văd FCSB-ul odată cu intrarea lui Bîrligea”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

William Baeten, emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB

William Baeten a fost emoţionat după ce a marcat golul calificării pentru FCSB în minutul 90 al duelului cu Maccabi Tel Aviv. Campioana României s-a impus cu 1-0 graţie golului marcat de belgian, în meciul care a fost transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Baeten a marcat astfel golul calificării în turul 3 preliminar UEFA Champions League, acolo unde FCSB o va întâlni pe Sparta Praga.

William Baeten, jucătorul transferat vara aceasta de la FCU Craiova, a marcat în minutul 90 primul său gol în tricoul roş-albaştrilor, fiind introdus la pauză.

La finalul partidei, Baeten şi-a găsit cu greu cuvintele şi a dezvăluit că este cel mai frumos moment al carierei sale. De asemenea, el a declarat că are mare încredere în şansele FCSB-ului de a trece de Sparta Praga:

Reclamă

„Wow. A fost o intrare pe cinste în repriza a doua. Sincer să fiu, în primele 5-10 minute eram epuizat când am intrat pe teren. Nu sunt încă la 100% din punct de vedere fizic, dar sunt foarte fericit că am putut să ajut echipa cu primul gol pentru FCSB, într-un meci atât de important.

E foarte dificil să descriu ce simt. Cu siguranţă este cel mai frumos moment al carierei mele de până acum. Cum am spus, e un gol foarte important, în ultimul minut. Sunt foarte fericit şi încă nu îmi vine să cred.

(n.r. A avut inspiraţie antrenorul?) Da, aşa se pare. Când intri pe teren şi dai gol, poţi să spui că da, dar am muncit ca o echipă şi de-asta ne-am calificat în turul următor.

Coechipierii m-au felicitat pentru primul meu gol aici. Muncesc din greu pentru a ajunge la un nivel ridicat. a fost o bucurie mare după meci şi sunt foarte fericit că am fost alături în aceste momente de coechipierii mei în aceste momente.

Bineînţeles. Orice echipă poate fi învinsă dacă muncim din greu şi avem un plan bun. Trebuie să mergem cu încredere, toată lumea e de bătut. Sunt plin de încredere”, a declarat William Baeten, la acel moment, în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și