Închide meniul

FCSB sau Rapid? Florin Prunea ştie echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu: „Vrea un anumit confort”

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2024, 19:00

Reclamă
FCSB sau Rapid? Florin Prunea ştie echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu: „Vrea un anumit confort

FCSB sau Rapid? Florin Prunea ştie echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu: "Vrea un anumit confort"

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Profimedia

Florin Prunea ştie echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu. FCSB şi Rapid sunt echipele din Liga 1 care şi-au manifestat interesul pentru atacantul de 21 de ani care aparţine de Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a intrat deja în ultimul an de contract cu formaţia din Serie A, iar viitorul său se află în continuare sub semnul întrebării.

FCSB sau Rapid? Florin Prunea ştie echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu: „Vrea un anumit confort”

Gigi Becali a făcut deja o ofertă pentru Louis Munteanu de 1,2 milioane de euro şi aşteaptă un răspuns din partea celor de la Fiorentina. De partea cealaltă, oficialii celor de la Rapid nu şi-au mai exprimat intenţiile în public, după declaraţiile făcute de Dan Şucu.

Florin Prunea este de părere că Rapid este echipa care i s-ar potrivi mai mult atacantului care a jucat sezonul trecut la Farul Constanţa, sub formă de împrumut. Fostul portar i-a îndemnat pe oficialii giuleşteni să facă tot posibilul să îl ia pe jucătorul celor de la Fiorentina, mai ales dacă Rrahmani va pleca:

„Îl văd mai degrabă la Rapid. E un jucător care vrea un anumit confort. Și la FCSB, și la Rapid e presiune, dar Rapid e un altfel de club, acolo nu e Gigi Becali. Eu aș face tot ce ține de mine să-l iau la Rapid, dacă pleacă Rrahmani”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Ce s-a întâmplat la negocieri

Gigi Becali a venit cu noi detalii despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Patronul campioanei a vorbit despre mutarea așteptată de fanii roș-albaștrilor. Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul în ultimele 2 sezoane de Liga 1. Acesta s-a întors acum la Fiorentina, iar Becali a fost nevoit, evident, să negocieze direct cu italienii, care îl dețin pe atacant.

Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a făcut o ofertă în valoare de 1,2 milioane de euro pentru atacantul român.

Totuși, patronul a spus acum că oficialii clubului din Italia nu au venit cu niciun răspuns. Astfel, se poate înțelege că mutarea este mai aproape de a pica, decât de a se realiza.

Reclamă

„În cazul lui Louis Munteanu nu știu ce vă pot spune, n-am primit nici la ora asta un răspuns. Nimic, nimic, nimic! De trei săptămâni am făcut oferta.

Nu mă interesează, eu am făcut oferta și gata, aștept. Orice jucător care nu se antrenează cu noi, la revedere! Asta e, jucăm cu ce avem și punct”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:51

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 16:00

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și