Închide meniul

Gică Hagi, anunț de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la Farul! Ce se întâmplă cu mutarea

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 19:30

Reclamă
Gică Hagi, anunț de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la Farul! Ce se întâmplă cu mutarea

Gică Hagi, anunț de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la Farul Constanța!

Hepta

Gică Hagi a făcut un anunț de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la Farul Constanța! „Regele” a vorbit despre șansele ca atacantul să revină la fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Denis Alibec este liber de contract după despărțirea de Muaither, din Qatar. Atacantul a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024, iar până în momentul de față nu și-a găsit niciun nou angajament.

Gică Hagi, anunț de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la Farul Constanța!

Gigi Becali a dezvăluit în repetate rânduri că dorește să îl transfere pe Denis Alibec la FCSB, însă acesta ar fi refuzat oferta latifundiarului. Dorința atacantului ar fi ca, în România, să joace doar pentru Farul Constanța.

Acum, Gică Hagi a spus că Denis Alibec este binevenit la Farul, dar a ținut să menționeze faptul că prioritatea tricolorului este un transfer în străinătate.

„Trebuie să-l întrebați pe Denis (n.r. Alibec) dacă vrea să revină, e decizia lui. Eu nu vreau să intru în aceste lucruri, chiar dacă e clar că el e binevenit oricând acasă.

Reclamă
Reclamă 4

E casa lui, știe și el. Depinde de el, de cum vede lucrurile și de oportunitățile pe care le are. Atunci, indiferent de orice, el poate veni acasă oricând.

Am înțeles că prioritatea lui este să găsească ceva afară. Dacă nu va reuși, vine la noi”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

Reclamă

„La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:10

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

8:45

FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: „E logic!”

8:35

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute

8:28

„Foarte slab!” Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte

8:14

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru FCSB după 1-1 cu Sparta Praga: „Cel mai bun meci din ultimii ani”

23:58 6 aug.

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și