Închide meniul

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 11:54

Reclamă
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă să facă o singură schimbare

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga

Gigi Becali şi Neluţu Varga / Colaj Hepta

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Alexandru Băluţă nu va fi forţat şi va reveni pe teren abia cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera i-a lăsat „mână liberă” lui Elias Charalambous pentru postul de fundaş central. Antrenorul liderului are de ales între Vlad Chiricheş şi Joyskim Dawa. Hotărârea finală va fi luată după ultimul antrenament.

Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga înainte de CFR Cluj – FCSB

Avem aşa: Coman, Miculescu şi George (n.r. Tavi Popescu) în faţă. La mijloc e Şut, Olaru şi Lixandru, iar în apărare e Radunovic. La centrali îi las pe ei să aleagă, că ei ştiu de la antrenamente.

Nu ştiu dacă va fi Chiricheş cu Ngezana sau intră Dawa? Poate o să fie nevoie de Dawa. În dreapta va fi Creţu. Au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine.

Băluţă poate să joace, dar nu cred că intră. Va fi cu Rapid, ca să fim siguri de el. Eu nu am ambiţii cu Rapid, nu sunt suporter. Eu sunt patron, ei sunt fanatici. Eu nu sunt aşa.

Reclamă

Eu sunt fanatic de bani. Aşa că nu am ce ambiţii să am cu Rapid sau cu alte echipe”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Echipa de start FCSB-ului ar urma să arate aşa:

Târnovanu – Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic – Lixandru, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Miculescu, Florinel Coman

Reclamă 4 / 0/3

În condiţiile date, primul 11 ar rămâne neschimbat faţă de cel folosit în victoria cu Universitatea Craiova, de săptămâna trecută.

FCSB are 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. În cazul în care vor câştiga în Gruia, roş-albaştrii pot deveni matematic campioni chiar împotriva Rapidului, în ultima etapă din turul play-off-ului.

Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB

Latifundiarul din Pipera este sigur că nu mai are cum să piardă titlul şi încearcă să „betoneze” contractele celor mai importanţi jucători.

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că îşi va pierde golgheterul, după ce o echipă din Qatar a decis să plătească clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman. Pentru a nu risca să rămână şi fără Joyskim Dawa, Gigi Becali l-a convins pe fundaşul camerunez să semneze un nou contract. I-a oferit o creştere semnificativă a salariului.

Lui Dawa i-am mărit contractul, da. Avea 12.000, acum mi se pare că are 15.000. Lixandru avea 6.000, i-am făcut 10.000 acum șase luni. Le-am zis ca după meciurile astea să-l cheme pe Lixandru și să-i mărim iar salariul după șase luni. Va avea salariu de 12.000 sau 15.000 de euro.

Lixandru e jucător de bază și îi dau ca să primească încredere. Eu îi dau responsabilitatea și încrederea„, a declarat Gigi Becali

Dawa a fost titular în 26 de meciuri din această ediţie a Ligii 1 şi a înscris 3 goluri. Cota lui de piaţă a ajuns, luna trecută, la 1.1 milioane de euro pe Transfermarkt.

Reclamă

Mihai Lixandru a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 27 de partide, iar în 19 a jucat din primul minut. Valorează 700.000 de euro şi mai are contract cu FCSB până în vara anului 2025.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și