Închide meniul

Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 13:37

Reclamă
Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: Să-l ia!”

Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Profimedia

Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB, este Andrei Vlad. Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar, mărturisind că giuleștenii ar trebui să-l transfere pe portarul rivalei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aioani este titularul de bază din poarta Rapidului. Acesta a fost transferat de la Farul, în această iarnă, după plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB

În ultima etapă, în duelul cu Farul, Marian Aioani s-a accidentat și a fost înlocuit la pauză cu Virgil Drăghia. Acesta a avut o evoluție modestă și a încasat două goluri în a doua repriză, de la Luca Andronache și Amine Benchaib,

După evoluția lui Drăghia, Dumitru Dragomir le-a oferit o soluție celor de la Rapid. Fostul șef de la LPF consideră că Andrei Vlad ar trebui transferat de giuleșteni. Acesta l-a sfătuit pe portarul FCSB-ului să plece de la liderul Ligii 1, dat fiind faptul că este rezervă.

„Să fiu în locul lui Vlad, n-aș mai sta! Rapidul pe ăsta să-l ia, dacă vrea portar bun!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Vlad a bifat doar trei partide la FCSB, în acest sezon. Toate cele trei partide au fost în Cupa României. Vlad mai are contract cu formația roș-albastră până în vara acestui an, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte

Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte, după Farul – Rapid, scor 3-1, în prima etapă a returului play-off-ului. Portarul giuleştenilor a venit cu explicaţii pentru forma dezastruoasă prin care care trece echipa lui Dan Şucu.

Fostul goalkeeper al Farului a acuzat o accidentare şi a fost schimbat de Bogdan Lobonţ la pauză. Înlocuitorul lui, Drăghia, a primit două goluri şi Rapid a rămas fără victorie în play-off. „Ne-am pus piedică singuri!”, au fost cuvintele pe care Aioani le-a tot spus în timpul interviului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu ce am. Este o seară tristă pentru noi, nu am reuşit să fim mai lucizi în faţa porţii. La 1-1 am avut ocazii mari.

Vă spun eu, acel Rapid s-a dus din moment ce nu fructificăm momentele cheie. Am avut 4-5 meciuri când puteam marca singuri şi ne-am pus piedică singuri.

E o perioadă neagră, nu suntem bine. Nu e neapărat frustrare, dar dezamăgiţi suntem. Ne-am pus piedică singuri!

Dacă stau să o luăm cum trebuie, în toate meciurile am avut ceva de arătat. Am ratat momentul oportun şi, cum am zis, ne-am pus piedică singuri!

Momentan nici nu ştiu ce să mai facem. După fiecare meci spunem că trebuie să facem mai multe, dar nu se schimbă nimic„, a declarat Marian Aioani la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și