Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2024, 8:37 / Actualizat: 15 mai 2024, 12:57

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!

Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Liigii Campionilor

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor. Oficialul de la FCSB a spus că David Kiki va semna cu echipa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Kiki (27 de ani) îşi termină contractul cu Farul şi va veni la FCSB din postură de jucător liber de contract. Mihai Stoica a spus că David Kiki se va lupta cu Risto Radunovic pentru postul de titular.

Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor

Da, (n.r. – Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi. Nu are legătură una cu alta (n.r. – sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia lui Darius Olaru şi a oferit un răspuns categoric. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nici nu se pune problema ca mijlocaşul să plece de la echipă, în vară.

Latifundiarul din Pipera a transmis categoric că nici nu se va negocia o posibilă plecare a căpitanului de la FCSB, cazul lui Florinel Coman fiind unul diferit de cel al lui Darius Olaru.

„Nu e niciun risc să plece Olaru. La ora asta, nici nu-i primesc la negocieri. Pe arabi i-am primit la negocieri, pentru că eram obligat, că are Florinel Coman clauză. Dar nu primesc pe nimeni la negocieri la ora asta, ca să cumpere jucători de la mine”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru mai are contract cu FCSB până în vara lui 2028. Mijlocaşul este cotat la 6,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, şi a avut un sezon de vis la formaţia campioană: 15 goluri marcate şi şase pase decisive, în cele 43 de meciuri bifate.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:02

„M-am cam săturat!” Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!”

18:37

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

18:32

„Ferească Dumnezeu!” Mihai Stoica a dezvăluit adversarul pe care FCSB vrea să îl evite în Champions League: „Cum să îmi doresc?”

18:03

FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

17:52

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

17:14

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și