Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus „pas” unui transfer la FCSB: „Nu mă interesează jucătorul ăsta! Să-l ia Gigi!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 11:26

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit şi a spus „pas unui transfer la FCSB: „Nu mă interesează jucătorul ăsta! Să-l ia Gigi!

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus "pas" unui transfer la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus „pas” unui transfer la FCSB. MM a transmis că nu este interesat de semnătura lui Louis Munteanu, jucător pe care Gigi Becali îl doreşte la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu este la mare căutare, Rapid fiind cealaltă echipă care insistă pentru semnătura lui.

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus „pas” unui transfer la FCSB

Mihai Stoica a transmis ferm că nu îl doreşte pe Louis Munteanu. MM a oferit detalii din interior şi a dezvăluit că Gigi Becali aşteptă răspuns din partea oficialilor de la Fiorentina de mai bine de trei săptămâni, după oferta făcută.

De asemenea, MM a transmis că David Miculescu este cu o clasă peste Louis Munteanu, fiind de părere că atacantul transferat de la UTA în urmă cu două sezoane este cel mai bun număr nouă din Liga 1.

„Nu e un subiect care să mă intereseze pe mine. Dacă Gigi vrea să-l ia, să-l ia și cu asta basta! Dacă el vrea să vină, dacă Fiorentina vrea să-l vândă.. A spus Gigi foarte clar că de trei săptămâni i s-a făcut ofertă și nu a primit niciun răspuns. Nu sunt concentrat pe problema asta, nu mă interesează jucătorul ăsta.

Reclamă
Reclamă 4

Eu am spus-o și o repet, pentru mine Miculescu e mult peste, e cel mai bun număr 9 român. Așa văd eu. A început să joace, mulți m-au luat la mișto și am luat campionatul cu el. Nu s-a discutat direct cu Fiorentina, poate să se oprească și la intermediari”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali. MM este de părere că FCSB are şanse extrem de mici să se califice în grupele Champions League, fiind de părere că formaţia campioană are cele mai mari şansă să joace în grupele Conference League.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai transmis că echipa are nevoie de mai mulţi jucători, pentru a face faţă în ambele competiţii.

Reclamă

„Până în septembrie, mi-aș dori să jucăm la trei zile. De fapt, mi-aș dori să jucăm la trei zile și din septembrie încolo. Hai s-o luăm cinstit, sunt șanse foarte mari ca noi să ajungem în grupele Conference League. Adică sunt mai mari șanse să ajungem decât să n-ajungem în grupele Conference League.

Mai departe, Europa League, șanse mai mici, în Champions League aproape imposibil. Anul trecut, Farul a ieșit din primul tur și a jucat play-off-ul cu Helsinki. Putea să se califice.

Eu sper să jucăm în două competiții. Dacă vom face asta, nu putem să jucăm cu aceeași echipă în ambele competiții, mai ales la jucătorii de atac. Poate cu fundașii centrali mai joci la trei zile, deși nici aia nu e ok, și atunci trebuie să ai dubluri”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și