Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”

Publicat: 1 mai 2024, 0:06

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica

Mihai Stoica şi Tudorel Stoica / Colaj Hepta

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a răspuns la declaraţiile oferite de legenda Stelei. S-a ferit totuşi să îl atace pe fostul mare jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Stoica răbufnise imediat după ce FCSB a câștigat titlul. Acesta a menționat că numele actualei campioane reprezintă doar 4 litere din alfabet și a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu are nicio legătură cu echipa care câștiga Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica

Pentru mine, FCSB-ul nu există„, a fost declaraţia care l-a înfuriat pe conducătorul campioanei din Liga 1. MM a postat o imagine cu o scenografie a fanilor de la FCSB şi a avut un mesaj pentru fostul internaţional.

Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Reclamă

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și – alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu – fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!„, a reacţionat Mihai Stoica pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul

Fostul mare jucător a vorbit despre succesul celor de la FCSB și a ținut să menționeze faptul că aceștia ar putea rata total cupele europene, în sezonul viitor.

Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană.

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică.

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, potrivit sport.ro.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:40 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” 17:26 „Au avut noroc că au ajuns la baraj!” Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo! 17:21 Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!” 16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și