Închide meniul

Mihai Stoica, surprins de venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce mesaj i-a transmis noului preşedinte din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 11 iunie 2024, 8:39

Reclamă
Mihai Stoica, surprins de venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce mesaj i-a transmis noului preşedinte din Giuleşti

Mihai Stoica, surprins de venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce mesaj i-a transmis noului preşedinte din Giuleşti

Viorel Moldovan şi Mihai Stoica / Colaj Rapid TV & Profimedia

Mihai Stoica a fost surprins de venirea lui Viorel Moldovan la Rapid. Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a recunoscut că nu aştepta ca fostul internaţional să ajungă la echipa din Giuleşti, mai ales într-o funcţie de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luni, Rapid a anunţat că Viorel Moldovan este noul preşedinte al echipei. Fostul jucător şi antrenor al echipei din Giuleşti a venit în locul lui Daniel Niculae.

Mihai Stoica, surprins de venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce mesaj i-a transmis noului preşedinte din Giuleşti

Mihai Stoica a declarat că se bucură pentru Viorel Moldovan şi că nu se va pune niciodată problema ca cei doi să se certe, chiar dacă se află în funcţii de conducere la echipe rivale. Oficialul celor de la FCSB l-a avertizat însă că îl aşteaptă o muncă grea, care poate deveni plictisitoare:

„Mă bucur, e un om pe care-l respect, l-am respectat mereu şi care impune respect. N-aş putea să mă cert cu Viorel Moldovan şi nu cred că o s-o fac. Ne contrazicem, dar nu cred că ajungem acolo. Eu nu m-aş fi gândit la asta pentru că nu mă aşteptam să ajungă preşedinte. Vio începe o muncă destul de grea şi s-ar putea să fie şi plictisitoare la un moment dat”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales”. Ce putere va avea în Giuleşti

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid. Florin Prunea, coleg cu Viorel Moldovan în Generaţia de Aur, a dezvăluit că fostul atacant al echipei naţionale a mai avut o ofertă, înainte de a bate palma cu Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

Nu doar cei de la Rapid au fost interesaţi de Viorel Moldovan. Florin Prunea a dezvăluit că fostul internaţional a avut o ofertă şi de la Dinamo. De asemenea, fostul portar a vorbit şi despre ce putere va avea Moldovan în Giuleşti:

„Știam de acum două zile. El a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, și-a ales și un alt drum.

I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă. Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică, nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și pună punctul de vedere”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și