Închide meniul

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 9:52

Reclamă
Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă înaintea etapei decisive din play-out. „Câinii” se confruntă cu mari probleme în defensivă, înaintea duelului cu UTA, de pe teren propriu, şi au forţat înregistrarea unui nou jucător la LPF, însă regulamentul nu le-a permis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are nevoie de o minune, în ultima etapă a play-out-ului. „Câinii” sunt pe penultimul loc, şi nici în cazul unei victorii cu UTA nu sunt siguri că se vor salva de la retrogradare.

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă

Conform gsp.ro, Dinamo a încercat să-l înregistreze pe Quentin Bena la LPF, pentru ca acesta să evolueze în duelul cu UTA. Fundaşul central francez nu a vrut să plece de la echipă în iarnă, şi se antrenează în continuare alături de „câini”.

Astfel, dat fiind faptul că Darko Velkovski s-a accidentat şi Edgar Ie nu poate juca, oficialii lui Dinamo au încercat să facă o mutare de urgenţă şi să-l treacă pe Quentin Bena pe lista A, pentru ca Zeljko Kopic să mai aibă în lot un fundaş central, pentru confruntarea cu UTA.

Regulamentul LPF nu le-a permis „câinilor” acest lucru, deoarece perioada în care se pot înregistra jucători s-a sfârşit încă din luna februarie, iar următoarea va începe în perioada de mercato din vară.

Reclamă

În condiţiile date, după ce titularul Darko Velkovski „s-a rupt”, Zeljko Kopic mai are doar trei fundaşi centrali în lot pentru duelul crucial cu UTA, pe Răzvan Patriche, Josue Homawoo şi Ricardo Grigore.

Quentin Bena a fost titular la Dinamo în Liga a 2-a şi a evoluat pentru „câini” şi în prima parte a actualui sezon, însă a refuzat să-şi rezilieze contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare în iarnă. Francezul se antrenează în continuare cu Dinamo, însă nu poate sta nici pe bancă, dat fiind faptul că nu este trecut pe lista A la LPF.

Dinamo se află într-o situaţie dezastruoasă, fiind la un pas de a doua retrogradare din istoria clubului. „Câinii” ocupă penultimul loc, cu 22 de puncte, la două puncte de Poli Iaşi şi Voluntari. Trupa lui Zeljko Kopic se va duela cu UTA, duminică, de la ora 21:30, meciul urmând să fie în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu

„Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează în Liga a 2-a. S-a aflat cine vor fi înlocuitorii lui Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu.

Potrivit gsp.ro, dacă Dinamo va reuşi să ajungă la baraj, Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic vor rămâne în funcţiile pe care le au acum până după baraj.

În cazul retrogradării lui Dinamo, Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu vor fi înlăturaţi din funcţii. Andrei Nicolescu ar fi decis deja să facă un pas în spate indiferent dacă Dinamo va rămâne în prima ligă.

Şefii de la Dinamo iau în calcul un tandem Dan Gătăianţu – Claudiu Niculescu, ultimul urmând să fie antrenorul echipei. În acest moment, Dan Gătăianţu are prerogative financiare la Dinamo. El ar urma să preia şi prerogativele sportive. De partea sportivă se ocupă acum administratorul special Andrei Nicolescu.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și