Închide meniul

Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 23:18

Reclamă
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă! Cât va lipsi de pe teren

Octavian Popescu a anunţat că se operează: "În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă"

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Octavian Popescu a anunţat că se operează după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Jucătorul echipei patronate de Gigi Becali a precizat şi cât va lipsi de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55 al partidei, Octavian Popescu a ratat o ocazie uriaşă. El a trimis un lob superb, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Popescu. Miculescu aştepta, cu poarta goală, o pasă de la Octavian Popescu.

Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”!

A fost un meci bun, din păcate am pierdut. Nu aveam în plan să pierdem în play-off, dar uite că a venit și înfrângerea. Eu am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Putea fi un super-gol, dar nu a fost.

În ultimul an am jucat cu o problemă la gleză. Trebuie să mă operez. Voi lipsi maxim o lună și jumătate, două. Recuperarea e imediată totuși, nu voi lipsi în preliminariile pentru cupele europene.

La meciul cu CFR cred că o să fie un spectacol cum nu s-a mai văzut în ultimii ani în România. Suntem serioși, nu ne vopsim în cap! (n.r. râde)”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 a fost live text pe AS.ro, de la ora 21:00. Oltenii continuă lupta nebună pentru locul al doilea cu CFR Cluj şi Farul. Echipa lui Mihai Rotaru a egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

Deja campioană, FCSB e cu gândul la marea sărbătoare care va fi la meciul cu CFR Cluj. FCSB a înregistrat cu Universitatea Craiova prima înfrângere din play-off. De cealaltă parte, oltenii trag pentru a prinde locul al doilea care asigură calificarea în Conference League.

Deja campioană, FCSB are 49 de puncte. CFR şi Universitatea Craiova împart locurile 2 şi 3, cu 40 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova: Popescu, Căpățînă, Zajkov, Da Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Houri, Danciu, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazăr, Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Barbu, Bană, Mitriță, Blesa

Antrenor: Costel Gâlcă

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Lixandru, Antwi – Alhassan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Băluță, Miculescu

Rezerve: Udrea, Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Pandele, Chiricheș, Toma, Radaslavescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous a anunţat revenirea lui Chiricheş înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Chiricheș s-a accidentat în meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2. Acesta a suferit o lovitură la mână și a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă Charalambous le-a dat acum o veste uriașă fanilor.

Reclamă

Tehnicianul campioanei a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a recuperat rapid și că va reveni în lotul FCSB-ului la partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

”Chiri este fantastic. V-am spus că a decis să facă o operație, s-a întors și mâine (n.r. – luni) va fi cu noi. E un caracter pe care îl găsești greu în fotbal. Va fi mâine cu noi. O să folosim toți jucătorii pe care îi avem pregătiți. Vom încerca să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și