Închide meniul

Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 14:45

Reclamă
Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare

Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB!

Bocciu a mers în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! Liderul de galerie al giuleștenilor i-a motivat pe jucătorii echipei, înaintea marelui meci cu rivala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bocciu a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva zile. A fost reținut pentur 60 de zile în dosarul „Pyro”, iar acum va fi cercetat sub control judiciar.

Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB!

Duminică, în ziua derby-ului cu FCSB, Bocciu a postat o fotografie din cantonamentul celor de la Rapid, împreună cu jucătorii lui Bogdan Lobonț. Alături de imagine, liderul de galerie a scris: „La luptă, tată! Ahoeee!”

Bocciu, în cantonamentul Rapidului / Facebook

Bocciu s-a mobilizat imediat cum a ieșit din închisoare, având în vedere situația dramatică în care a ajuns Rapidul. Echipa din Giulești a terminat pe ultimul loc acest play-off și speră să obțină măcar o victorie de la derby-ul cu FCSB, pentru a spăla rușinea în fața fanilor.

Derby-ul dintre Rapid și FCSB se va juca duminică, de la ora 21:00. Partida care contează pentru etapa cu numărul 10 play-off-ului din Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off

Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Este vorba despre Jayson Papeau, care și-a găsit cu greu cuvintele atunci când a vorbit despre forma slabă a echipei la care este legitimat.

Giuleștenii antrenați de Bogdan Lobonț au obținut 1 singur punct în acest play-off. Mai mult de atât, Rapid și-a ratat toate obiectivele din acest sezon și se află pe locul al 6-lea, înaintea derby-ului cu FCSB.

Jayson Papeau a spus că nu găsește niciun motiv pentru care echipa sa nu a reușit să obțină nici măcar o victorie în actualul play-off.

Reclamă

„Nu am avut un play-off bun, am luat un singur punct şi este o ruşine pentru noi şi pentru fanii care fac şi 7 ore pentru a ne susţine la stadion. Ei ne susţin mereu şi noi nu jucăm aşa cum ar vrea, iar pentru ei este normal să reacţioneze aşa.

(n.r. Despre derby-ul cu FCSB) Pentru noi este mai mult decât un derby fiindcă nu am avut un parcurs bun în acest play-off, aşa că trebuie să încheiem acest sezon într-un mod cât mai bun, cu o victorie.

Trebuie avem personalitate fiindcă pentru mine, şi cred că pentru toţi cei din club, este o ruşine să fim aici. Trebuie să arătăm că acest play-off a fost unul prost însă noi suntem jucători buni şi o echipă bună.

Noi eram foarte bine la antrenamente şi am intrat pe tere cu dorinţa de a câştiga, însă, din păcate, la unele meciuri am jucat foarte slab, dar noi nu suntem aşa. Cred că am fi avut nevoie de mai multă motivaţie. Nu ştiu! Pentru că nu putem explica de ce am fost aţa. Am meritat să pierdem unele meciuri, dar la unele meciuri nu neapărat să ţtigăm, dar cred că în unele am avut şi ghinion. Dar pe unele le-am pierdut pe greşelile noastre”, a spus Jayson Papeau, la orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și