Închide meniul

Pe ce poziție trebuie să joace Marius Ștefănescu la FCSB. Verdict după transferul reușit de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 18:22

Reclamă
Pe ce poziție trebuie să joace Marius Ștefănescu la FCSB. Verdict după transferul reușit de Gigi Becali

Pe ce poziție trebuie să joace Marius Ștefănescu la FCSB

Colaj cu Gigi Becali și Marius Ștefănescu / Hepta și Profimedia

Iată pe ce poziție trebuie să joace Marius Ștefănescu la FCSB, în opinia unui fost internațional. Acesta a dat verdictul după mutarea reușită de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul campioanei a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor și s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi pentru transferul lui Ștefănescu. Mutarea este surprinzătoare, având în vedere că patronul lui Sepsi a declarat, în urmă cu ceva timp, că mijlocașul nu va ajunge în „curtea” roș-albaștrilor.

Pe ce poziție trebuie să joace Marius Ștefănescu la FCSB

Ionel Dănciulescu a vorbit despre transferul realizat de Gigi Becali. Fostul internațional este de părere că Marius Ștefănescu ar trebui să joace în partea dreaptă a atacului, dat fiind faptul că roș-albaștrii au probleme în acea zonă.

”E o sumă importantă pentru un jucător din campionatul românesc. Este un jucător de care FCSB avea nevoie. În partea dreaptă au încercat cu tot felul de variante. Acolo au încercat și cu Octavian Popescu, Băluță, Miculescu…

Eu cred că avea nevoie de Ștefănescu pe poziția respectivă. Dacă ai dat atâția bani pe el, l-ai luat ca să stea pe bancă? Sezonul acesta nu a avut un titular cert în dreapta, cum a fost Florinel Coman în stânga”, a spus Ionel Dănciulescu, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plătit 1,25 milioane de euro în schimbul lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost convins să o părăsească pe Sepsi, deşi mai avea doi ani de contract cu formaţia covăsneană.

Latifundiarul din Pipera îi va face un contract pe cinci sezoane lui Marius Ştefănescu, dată fiind suma plătită în schimbul său. Gigi Becali şi-a îndeplinit un obiectiv prin aducerea internaţionalului român la FCSB, dat fiind faptul că mijlocaşul a fost şi în vara trecută pe lista campioanei.

Sepsi va încasa 900.000 de euro, din suma plătită în schimbul lui Marius Ştefănescu, iar 350.000 de euro vor reveni şcolii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu”, din Cluj. Deşi şcoala de fotbal deţinea un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului, Sepsi a încasat o sumă mult mai mare.

Reclamă

Marius Ştefănescu va avea un salariu de 17.000 de euro la FCSB, salariu ce va creşte cu 1000 de euro de la sezon la sezon. În ultimul an de contract, mijlocaşul va avea un salariu de 21.000 de euro.

Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB, în această vară, după David Kiki şi Daniel Popa. Campioana se va reuni pe 14 iunie, urmând să plece într-un cantonament în Olanda.

După Andrea Compagno şi David Miculescu, Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali plăteşte peste un milion de euro, în ultimele sezoane. Pe Miculescu, patronul de la FCSB a plătit suma de 1,7 milioane de euro, în timp ce pe Compagno a plătit 1,5 milioane de euro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și