Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Răzvan Raţ a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu! Ce a spus despre venirea lui „Il Luce” la Rapid sau Dinamo!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 11:17

Reclamă
Răzvan Raţ a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu! Ce a spus despre venirea lui „Il Luce la Rapid sau Dinamo!

Răzvan Raţ a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Raţ a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu! Fostul internaţional, care a fost antrenat în trecut de Lucescu la Rapid şi Şahtior, a comentat şi posibiltatea ca marele antrenor român să semneze în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ crede că prioritatea lui Mircea Lucescu este să semneze în afara ţării, dacă va continua cariera de antrenor.

Răzvan Raţ a vorbit despre ofertele primite de Mircea Lucescu! Ce a spus despre venirea lui „Il Luce” la Rapid sau Dinamo!

(n.r: Cât de mult te-a influenţat Mircea Lucescu?) Din punct de vedere sportiv, clar.

Lucescu este tipul de antrenor pedagog, ceea ce este foarte important. Având în vedere că este dintr-o generaţie veche.

De ce spun antrenor pedagog? Băieţii din perioada Rapid pot să confirme, cei de la Şahtior la fel.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut foarte multe ‘şedinţe’ care nu aveau legătură cu fotbalul. Cei din perioada 1998-2000 de la Rapid pot să confirme. au fost jucători obligaţi să meargă la facultate. Lucescu a ţinut foarte mult la partea educativă, fiind absolvent de două facultăţi.

„Ne-au fost explicate lucruri din viaţa de zi cu zi”

Am avut tot felul de ‘şedinţe’ de pedagogie în care ne-au fost explicate lucruri din viaţa de zi cu zi. Mesajul care ni se transmitea era că trebuie să fii înrădăcinat în realitate. Şi că partea extra-sportivă influenţează foarte mult viaţa sportivă. Cât de capabil eşti să o gestionezi. Pentru că în majoritatea timpului tu nu eşti la antrenament.

Contează foarte mult personalitatea fiecăruia. În acel timp în care sunt f multe ore în care nu le petreci la antrenament, în vestiar sau pe teren e capacitatea de a gestiona acel timp şi să te cunoşti cât mai bine în aşa fel încât să performezi cât mai bine.

Reclamă

Nu mă aşteptam să vină la Rapid. Nu neapărat la Rapid. Cred că are legătură cu fotbalul românesc. Au mai fost, în ceea ce îl priveşte pe Lucescu, zvonuri de Dinamo, preluat împreună cu Ion Ţiriac, dar eu cred că încă focusul lui Mircea Lucescu, dacă va fi să antreneze în continuare, nu este fotbalul românesc.

S-a tot vorbit, din Turcia, Beşiktaş, cred că a mai fost cineva. După aceea se reîncălzeşte supa cu Dinamo Kiev. Nu ştiu exact, chiar nu am vorbit. Dar eu cred că dacă ofertele sunt reale, ar fi prioritare în detrimentul Rapidului sau a unei oferte din fotbalul românesc. În România pot fi doar două oferte: Dinamo şi Rapid. Sau Corvinul Hunedoara.

Nu e o certitudine că iei titlul. E un risc. Cred că Lucescu nu mai are nimic de demonstrat în fotbalul românesc”, a declarat Răzvan Raţ în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!”

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă pentru Dinamo, după victoria de la baraj cu Csikszereda. „Il Luce” a transmis că scorul de 2-0 nu este unul liniştitor pentru trupa lui Zeljko Kopic, mărturisind că se aştepta la mai mult din partea „câinilor”.

Dinamo a câştigat cu 2-0 manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga 1, cu Csikszereda. Dennis Politic a marcat o „dublă” de senzaţie în duelul de pe Arena Naţională.

Mircea Lucescu a fost prezent pe Arena Naţională şi a oferit un verdict, după prestaţia lui Dinamo. Acesta a subliniat că trupa lui Zeljko Kopic ar fi trebuit să profite mai mult de ocaziile create. „Il Luce” a mai transmis că se aştepta la o diferenţa mai mare între formaţia din Ştefan cel Mare şi echipa din Liga a 2-a, Csikszereda.

Însă, în ciuda acestor aşteptări, Mircea Lucescu a transmis clar că Dinamo trebuie să rămână în Liga 1, deoarece nivelul jucătorilor „câinilor” este peste cel al celor din Liga a 2-a.

„Sper să reuşească să rămână în Liga 1”

„2-0 în meciurile de tipul ăsta nu înseamnă prea mult, dar e un rezultat pozitiv. S-a văzut o diferență de joc. Sincer, mă așteptam la ceva mai mult între Dinamo și o echipă de liga a doua.

Ar fi trebuit să concretizeze mai mult situațiile de gol. Au avut 3-4 situații clare. Eu sper să reușească să facă rezultat acolo și să rămână în Divizia A, care e de nivelul lui Dinamo. A fost un meci interesant. Publicul a fost extraordinar.

Ceva mai bine ar fi trebuit să se prezinte arbitrul. Eu mă mir că n-au fost desemnați arbitri FIFA, arbitri importanți”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și