Închide meniul

Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 20:45

Reclamă
Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă

Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare

Jucătorii de la Dinamo / Profimedia

Acestea sunt toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. Echipa lui Zeljko Kopic are nevoie totuși de o minune, pentru a rămâne în Liga 1 la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile din ultima etapă a play-out-ului se vor juca duminică, de la ora 21:30. Partidele vor fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare

În etapa cu numărul 9 din playout vor avea loc următoarele partide:

Dinamo – UTA
Voluntari – U Cluj
Oțelul – Botoșani
Poli Iași – Petrolul
FCU Craiova – Hermannstadt

Iată situația din clasamentul playout-ului, înainte de ultima etapă:

Reclamă

7. UTA – 37p
8. Oțelul – 33p
9. Hermannstadt – 31p
10. U Cluj – 30p
11. Petrolul – 29p
12. Botoșani – 25p
13. Voluntari – 24p
14. Poli Iași – 24p
15. Dinamo – 22p
16. FCU Craiova – 22p

Pentru a rămâne în Liga 1, Dinamo are nevoie de o victorie în fața celor de la UTA, dar și de jocul rezutlatelor.

Pentru a scăpa și de locurile de baraj, Dinamo are nevoie de următoarele rezultate, în partidele care se vor juca duminică:

Reclamă 4 / 0/3

Oțelul Galați – FC Botoșani – Victorie Oțelul
FC Voluntari – U Cluj – Victorie U Cluj
Poli Iași – Petrolul Ploiești – Victorie Petrolul
FCU Craiova – FC Hermannstadt – Victorie Hermannstadt / Egal

În această situație, Dinamo ar fi la egalitate de puncte cu FC Botoșani, însă ar depăși-o pe criteriul clasamentului de la finalul sezonului regular.

Pentru a ajunge pe un loc de baraj, „câinii” lui Kopic au nevoie de o victorie cu UTA și de două dintre următoarele rezultate:

Oțelul Galați – FC Botoșani – Victorie Oțelul
FC Voluntari – U Cluj – Victorie U Cluj
Poli Iași – Petrolul Ploiești – Victorie Petrolul
FCU Craiova – FC Hermannstadt – Victorie Hermannstadt / Egal

Totuși, Dinamo poate retrograda și cu o victorie în fața echipei pregătite de Mircea Rednic. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care, în partidele ce sunt menționate mai jos, se vor înregistra minim două dintre următoarele rezultate:

FCU Craiova – Hermannstadt – Victorie FCU Craiova
FC Voluntari – U Cluj – Victorie Voluntari / Egal
Poli Iași – Petrolul Ploiești – Victorie Poli Iași / Egal
Oțelul Galați – FC Botoșani – Victorie Botoșani / Egal

Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

Florin Prunea a venit cu un verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Fostul mare portar a vorbit despre situația din zona roșie a campionatului, după partida de la Sibiu.

Reclamă

Cu victoria în fața sibienilor lui Marius Măldărășanu, Poli Iași a făcut un pas important în salvarea de la retrogradare. Totuși, acest succes vine ca o veste proastă pentru Dinamo, care este cu un picior în Liga a 2-a.

După meci, mai multe persoane au lansat speculații cu privire la corectitudinea partidei. Chiar Marius Măldărășanu a vorbit despre acest lucru și a răbufnit la adresa persoanelor care consideră ăc Hermannstadt a pierdut intenționat această partidă.

Florin Prunea este însă de părere că meciul a fost unul corect și că sibienii lui Marius Măldărășanu au avut o prestație modestă.

Totodată, acesta a vorbit și despre situația lui Dinamo și a menționat faptul că șansele de salvare au scăzut pentru „câinii” lui Zeljko Kopic.

„Nu a fost nimic necurat. Am văzut meciul. Hermannstadt a jucat slab. Iași a luat trei puncte uriașe. A scos și Silvică (n.r. Lung) vreo două sau trei ocazii. Din păcate, șansele lui Dinamo scad mult. Se joacă totul în ultima etapă”, a spus Florin Prunea, la prosport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 Vezi toate știrile
Citește și