Închide meniul
VIDEO

Viktor Gyokeres l-a egalat pe Kylian Mbappe, după „dubla” fabuloasă din FC Porto – Sporting 2-2! A atins o bornă de senzaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 11:31

Reclamă
Viktor Gyokeres l-a egalat pe Kylian Mbappe, după „dubla fabuloasă din FC Porto – Sporting 2-2! A atins o bornă de senzaţie

Viktor Gyokeres l-a egalat pe Kylian Mbappe, după "dubla" fabuloasă din FC Porto - Sporting 2-2

Viktor Gyokeres, după ce a marcat în derby-ul din Liga Portugal / Profimediaimages

Viktor Gyokeres este într-o formă fabuloasă şi tocmai l-a egalat pe Kylian Mbappe. Atacantul suedez în vârstă de 25 de ani, care este dorit de toţi granzii din Premier League, a reuşit o „dubla” fabuloasă în derby-ul FC Porto – Sporting, scor 2-2, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Sporting a intrat după pauză şi a „aprins” confruntarea de pe Dragao. Le-a stricat sărbătoarea gazdelor cu două goluri marcate în minutele 87, respectiv 88. Alb-verzii sunt la un pas de câştigarea titlului în Liga Sagres.

Viktor Gyokeres l-a egalat pe Kylian Mbappe

Atacantul transferat în vara anului trecut cu 21 de milioane, de la Coventry, nu poate fi oprit. A ajuns la cifre fabuloase în acest sezon. În cele 46 de meciuri din coate competiţiile a înscris 40 de goluri şi a oferit 16 pase decisive.

Mai mult decât atât, a atins o bornă colosală cu această „dublă” din derby. L-a egalat pe Kylian Mbappe în TOP 10 al celor mai buni marcatori din 2024, în care Erling Haaland nu se regăseşte. Golgheterul lui Bayern, Harry Kane, ocupă poziţia a 5-a.

TOP 10 cei mai buni marcatori din 2024, potrivit football365.com:

Reclamă

1. Kylian Mbappe (PSG) – 22 de goluri
2. Viktor Gyokeres (Sporting Lisabona) – 22 de goluri
3. Luuk de Jong (PSV) – 17 goluri
4. Jonathan David (Lille) – 17 goluri
5. Harry Kane (Bayern) – 17 goluri
6. Michy Batshuayi (Fenerbahce) – 15 goluri
7. Phil Foden (Manchester City) – 15 goluri
8. Cole Palmer (Chelsea) – 15 goluri
9. Pierre-Emerick Aubameyang (Marseille) – 15 goluri
10. Alexander Isak (Newcastle) – 13 goluri

Este un interes uriaş pentru Gyokeres, atacant pe care Sporting cere 100 de milioane de euro. Arsenal şi Chelsea se luptă pentru a obţine semnătura suedezului.

După 31 de etape, Sporting este lider detaşat în Liga Portugal. Echipa antrenată de Ruben Amorim are 81 de puncte, cu 5 mai multe decât rivala Benfica. FC Porto ocupă ultima treaptă a podimului şi are 63 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 2-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și