Închide meniul
Video

George Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1!

Publicat: 18 mai 2024, 21:05 / Actualizat: 18 mai 2024, 22:26

Reclamă

George Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1!

George Coman / AntenaSport

Un tehnician în telecomunicaţii din România, George Coman, se ocupă de bunul mers al echipamentelor care asigură comunicarea între piloţi şi echipele lor pe circuitul de la Imola. Totul este pus la punct cu precizie, cu o lună înainte de cursă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stabilit de aproape 25 de ani în Italia, George Coman lucrează pentru compania care asigură telecomunicaţiile pe circuitul de la Imola.

George Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1!

Camelia Bălţoi: Practic sunt echipamentele care asigură…

George Coman: Transmiterea acestor date între echipe, piloţi şi, mai departe, la ingineri

Nimic nu poate afecta comunicarea dintre piloţi şi echipele lor în timpul cursei.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt întreruperi de ordinul milisecundelor, deci nesesizabil. În cazul ăla intervenim, avem oricum circuite de back-up”, a subliniat George Coman.

Chiar dacă viaţa lui acum e în Italia, George nu ar renunţa pentru nimic în lume la cetăţenia română.

Ne-am ferit să arătăm tuturor că sunt şi români care îşi văd de treabă, care merită apreciaţi pentru ceea ce fac. Trăiască România!”, a mai transmis George Coman pentru AntenaSport.

Reclamă

Leclerc e favoritul tehnicianului în telecomunicaţii.

Suntem Italia şi Ferrari… nu se discută”, a spus George Coman.

Colegul lui Leclerc, Sainz, şi-a lăsat mustaţă pentru cursa de la Imola, care e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Înainte să se întreacă în calificări, Verstappen şi Sainz au stat la poze şi au oferit autografe pe circuit.

Max Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45)

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola! Iată programul complet al Marelui Premiu de la Imola, care are loc în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY. Pentru prima oară în acest sezon, „Marele Circ” vine în Europa, iar cu această ocazie vom asista şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

Cursa Marelui Premiu de la Imola este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Oscar Biastri a fost retrogradat. El terminase pe locul 2 calificările, dar va pleca de pe poziţia a 5-a de pe grila de start în Marele Premiu de la Imola.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:50

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

14:39

Spania – Georgia LIVE TEXT (22:00). Germania îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipe probabile

13:52

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și