Închide meniul
VIDEO & FOTO

Ultraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes

Alex Masgras Publicat: 12 mai 2024, 22:56

Reclamă
Ultraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes

Ultraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes

Kylian Mbappe / Colaj Profimedia

Ultraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe. Starul francez de ani a anunţat în urmă cu câteva zile în mod oficial că nu îşi va prelungi contractul şi va părăsi formaţia de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultimul meci de pe teren propriu din actuala stagiune, cu Toulouse, fanii lui PSG au pregătit un moment special pentru cel mai bun marcator din istoria clubului.

Ultraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes

Fanii lui PSG au pregătit o scenografie cu starul de 25 de ani, înaintea duelului cu Toulouse. La încălzire, Kylian Mbappe a mers să salute fanii din peluză şi să aprecieze scenografia creată special pentru el.

Atacantul francez a fost surprins cu un zâmbet larg pe faţă, fiind vizibil emoţionat de momentul pregătit de ultraşii lui PSG şi s-a fotografiat cu scenografia.

Reclamă
Reclamă 4

După fluierul de start, Kylian Mbappe a ieşit la rampă şi a înscris în minutul 8, la prima atingere de balon. Cu această reuşită, Mbappe a ajuns la 27 de goluri marcate în 29 de meciuri în Ligue 1. În toate competiţiile, Mbappe a marcat 44 de goluri în 47 de meciuri.

În total, din cele 329 de goluri marcate în cariera sa, Mbappe a înscris 256 dintre ele în tricoul lui PSG.

Reclamă

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG!

PSG își va juca ultimul meci al sezonului pe data de 25 mai. Este vorba despre finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, care va fi LIVE în AntenaPLAY.

Mbappe a făcut deja spectacol în acest sezon al Cupei și speră să își încheie aventura de la PSG cu un nou trofeu.

În 7 ani petrecuți pe Parc des Princes, Mbappe a reușit să adune o vitrină impresionantă de trofee. Alături de PSG a câștigat 6 titluri de campion, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe.

Tot în perioada petrecută în capitala Franței a avut succes și alături de echipa națională. Cu prima reprezentativă a „Hexagonului” a câștigat Cupa Mondială, în anul 2018, dar și Liga Națiunilor, în anul 2021.

Pe plan personal a fost desemnat golgheter în Ligue 1 în 5 sezoane diferite, dar și cel mai bun fotbalist francez a l anului, în 2018, 2019 și 2022.

În momentul de față este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

22:50

„Putem să jucăm mai bine!” Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

22:42

„Trebuie să fie luptă!” Mihai Pintilii, discurs surprinzător după ce FCSB a câştigat Supercupa României: „Îl aşteptăm pe Coman”

22:36

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!”

22:10

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și