Închide meniul

AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 23:41

Reclamă
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina

AC Milan - Inter 1-2!

AC Milan - Inter / Profimedia

Marele derby AC Milan – Inter s-a încheiat cu scorul de 1-2. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această partidă, Inter a devenit, matematic, campioana din Serie A! Trupa lui Inzaghi și-a depășit marea rivală la numărul de titlul câștigate în Italia! Acum, AC Milan are 19 campionate, în timp ce Inter are 20 de titluri.

AC Milan – Inter 1-2! „Nerrazzuri”, campioni în Italia

Min. 90+9: Final de meci! Inter e campioana Italiei!

Min. 90+9: Roșu și pentru Calabria, căpitanul de la AC Milan!

Min. 90+3! S-au încins spiritele în derby! Jucătorii s-au încăierat, iar arbitrul i-a eliminat pe Dumfries și Hernandez.

Reclamă

Min. 80: AC Milan – Inter 1-2! Tomori readuce speranţele rossonerilor. A marcat din apropiere şi a ridicat în picioare publicul de pe San Siro.

Min. 49: AC Milan – Inter 0-2! Thuram l-a învins pe Maignan cu un șut de la distanță, la firul ierbii!

Min. 18: AC Milan – Inter 0-1! Acerbi a marcat după o fază fixă. A fost scăpat din marcaj şi a înscris cu uşurinţă, din interiorul careului mic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru „Derby della Madonnina”:

AC Milan (4-2-3-1): Maignan – Calabria, Tomori, Gabbia, Hernandez – Adli, Reijnders – Musah, Loftus-Cheek, Pulisic – Leao

Rezerve: Sportiello, Nava, Bennacer, Caldara, Chukwueze, Florenzi, Giroud, Jovic, Okafor, Terracciano

Antrenor: Stefano Pioli

Inter (3-5-2): Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martinez

Rezerve: Audero, Di Gennaro, Bisseck, Buchanan, Carlos Augusto, Cuadrado, de Vrij, Dumfries, Frattesi, Klaasen, A. Sanchez, Sensi

Reclamă

Antrenor: Simone Inzaghi

În cazul în care trupa lui Simone Inzaghi se va impune în fața marii rivale, titlul din Serie A va fi câștigat de Inter. Totuși, în cazul în care AC Milan se va impune, sau partida se va termina la egalitate, decernarea trofeului se va amâna.

AC Milan primește „vizita” celor de la Inter după ce, în ultimul meci jucat, a fost învinsă de AS Roma, cu 1-2, în sferturile Europa League. Romanii s-au calificat în semifinale, după ce i-au învins pe „diavoli” cu 3-2, la general.

De cealaltă parte, ultimul meci jucat de Inter a fost în Serie A, cu Cagliari. Echipa lui Inzaghi a înregistrat atunci un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Atunci, Inter și-a umilit marea rivală cu scorul de 5-1.

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, susţine că starul naţionalei Franţei îi va părăsi pe „rossoneri” la finalul acestui sezon.

Potrivit lui Romano, Olivier Giroud va merge în Statele Unite, acolo unde va evolua pentru Los Angeles FC.

Giroud ar urma să semneze un contract valabil un an şi jumătate cu echipa americană.

Contractul lui Giroud cu AC Milan expiră în această vară. În vârstă de 37 de ani, starul francez este cotat încă la 4 milioane de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Giroud a jucat, recent, pentru naţionala Franţei, în amicalul de lux al „cocoşului galic” cu Germania, pierdut de „Les Bleus” cu 2-0. Giroud a intrat în minutul 61 ca vârf împins, în locul titularului Marcus Thuram.

Dacă plecarea la Los Angeles FC se va concretiza, aşa cum a anunţat Fabrizio Romano, Giroud ar urma să devină rival cu Leo Messi, Luis Suarez, Busquets şi Jordi Alba, care evoluează la Inter Miami.

„LAFC a ajuns la un acord verbal pentru a semna cu Olivier Giroud un contract valabil până în decembrie 2025!

După ce interesul a fost dezvăluit în octombrie și oferta oficială a venit la începutul acestei săptămâni, există un acord inițial în vigoare.

Nu e încă nimic semnat, dar e aproape de a fi finalizat”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţeaua X (fostul Twitter) despre transferul lui Olivier Giroud.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și