Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă David Popovici la câştigarea aurului la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice, înainte de marea finală

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2024, 7:05

Reclamă
Ce cotă a ajuns să aibă David Popovici la câştigarea aurului la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice, înainte de marea finală

Ce cotă a ajuns să aibă David Popovici la câştigarea aurului la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice

David Popovici, înaintea unei probe - Getty Images

Cota lui David Popovici la câştigarea aurului la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice 2024, a crescut considerabil, după ce am trecut de faza semifinalelor, care au fost dominate de rivalul românului, Pan Zhanle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Popovici s-a calificat în finală cu abia al cincilea timp şi este cotat de bookmakeri cu a treia şansă la câştigarea aurului olimpic, după Pan Zhanle şi Kyle Chalmers.

Ce cotă a ajuns să aibă David Popovici la câştigarea aurului la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice

Astfel, chinezul are o cotă de 1.85 la aurul la 100 m liber, scăzută de la 2, cât era înainte de seriile probei regină. Chalmers are 4.50, iar David Popovici a ajuns la o cotă de 6.50, după ce înaintea zilei de marţi avea cotă 2.75.

Jack Alexy (10), Maxime Grousset (15), Nandor Nemeth (18), Chris Guilliano (25), şi Josha Salchow (75) sunt ceilalţi înotători prezenţi în marea finală de la 100 de metri liber.

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 100 de metri

David Popovici a promis că va da tot ce poate pentru a aduce o nouă medalie României la Jocurile Olimpice de la Paris. Popovici a recunoscut că a avut emoţii în finala de la 200 de metri liber.

Reclamă
Reclamă 4

„Au fost foarte ok semifinalele. Cel mai important lucru de făcut, adică să mă calific, a fost realizat. După seara de ieri am adormit foarte greu. Oricum m-am culcat foarte târziu pentru că am avut multe chestii de facut, de la masaj, masa pe care am luat.o târziu, test antidoping, nu ştiu ce am mai făcut, dar m-am culcat foarte târziu. O să mă odihnesc cât mai bine.

Mâine este ultima cursă de la concursul acesta. Cine ştie. Poate rup. O să dau tot ce am mai bun şi poate de asta nu o să fiu dezamăgit dacă nu îmi iese cum mă aştept eu în capul meu. Ieri am avut trac. A fost finalul foarte încordat, cu toţii eram extrem de agitaţi şi blocaţi în căpăţânile noastre. Se vede şi pe faţa mea. Nu suntem invincibili. Dar cel care se apropie cel mai mult de a fi invincibil, câştigă. E o surpriză că s-a înotat atât de tare„, a spus David Popovici.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:33

Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

9:10

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

8:45

FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: „E logic!”

8:35

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute

8:28

„Foarte slab!” Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte

8:14

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru FCSB după 1-1 cu Sparta Praga: „Cel mai bun meci din ultimii ani”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și