Închide meniul

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cel mai bine clasată româncă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 9:49 / Actualizat: 20 mai 2024, 15:59

Reclamă
Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cel mai bine clasată româncă

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA

Simona Halep, în timpul turneului de la Miami / Profimedia

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA, după ce a abandonat în primul tur al turneului de la Clarins. Sorana Cîrstea rămânes cea mai bine clasată jucătoare din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni.

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA

Cîrstea, care a ajuns săptămâna trecută în optimi la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma, a urcat două locuri şi este pe 30, cu 1704 puncte. În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care se menţine pe locul 63, cu 1029 puncte, scrie news.ro.

Jaqueline Cristian a înregistrat o urcare de un loc şi este pe 67, cu 965 de puncte. Irina Begu, care a ajuns în optimi la Roma, a înregistrat o urcare de 34 de locuri şi este pe 127, cu 481 puncte,
Şi Simona Halep, care a abandonat în primul tur la Trophee Clarins din cauza unei accidentări, a urcat în clasament. Astfel, ea a ajuns de pe locul 1149 pe 1139, cu 11 puncte.

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (locul 152, 492 de puncte, coborâre patru locuri) şi Anca Todoni, urcare de pe 197 pe 181, cu 410 puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep s-a retras de la Rabat Open

Simona Halep s-a retras de la turneul Rabat Open, alături de alte patru jucătorare, informează tennisuptodate.com. Printre sportivele care s-au retras se numără şi Jaqueline Cristian şi Bianca Andreescu.

Halep a abandonat miercuri în primul tur al turneului Trophee Clarins de la Paris, din cauza uno probleme la genunchi.

Celelalte jucătoare care s-au retras de la Rabat sunt Greet Minnen şi Paula Badosa.

Reclamă
Favorită principală la Rabat este chinezoaica Yue Yuan, care va înfrunta în primul tur o sportivă din calificări. Anna Blinkova, cap de serie 2, va juca împotriva Laurei Siegemund.

La începutul săptămânii, presa din Maroc scria că Simona Halep a primit wild card pentru turneul de categorie WTA 250.

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins. Sportiva a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a explicat ce s-a întâmplat la duelul din primul tur al turneului menționat anterior.

Simona Halep nu a putut continua partida cu McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins. După ce a câştigat primul set, românca s-a retras în setul secund, acuzând o accidentare la genunchiul stâng.

„Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua.

Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și