Închide meniul

Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 9:34

Reclamă
Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc cu Iga Swiatek

Emma Răducanu s-a calificat în sferturi la Stuttgart

Emma Răducanu, în timpul unui meci la Stuttgart/ Profimedia

Emma Răducanu a revenit la forma maximă şi s-a calificat în sferturi la Stuttgart. Britanica a înregistrat cel mai bun parcurs, de la US Open 2021, turneu pe care l-a câştigat venind din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu s-a calificat în sferturi la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi pe Linda Noskova, scor 6-0, 7-5.

Emma Răducanu a revenit la forma maximă şi s-a calificat în sferturi la Stuttgart

Răducanu, al cărei tată este român, a obţinut cu această ocazie al patrulea succes consecutiv, lucru pe care nu îl mai reuşise de la US Open 2021, unde a cucerit trofeul venind din calificări.

Seria sa a început săptămâna trecută, în Billie Jean King Cup, când a condus echipa Marii Britanii la victorie în faţa Franţei. Britanica şi-a continuat apoi evoluţiile bune la Stuttgart, competiţie la care participă în baza unei invitaţii oferite de organizatori.

Emma Răducanu va avea o misiune extrem de dificilă în sferturile de finală, urmând să o înfrunte pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial şi principala favorită, care a reuşit să o învingă la rândul ei, cu 6-3, 6-4, pe belgianca Elise Mertens, notează agerpres.ro.

Reclamă

Iga Swiatek a cucerit trofeul la ultimele două ediţii ale turneului de la Stuttgart, învingând-o în finală, în ambele ocazii, pe belarusa Arina Sabalenka. Poloneza a obţinut joi a noua sa victorie consecutivă pe zgura de la Porsche Arena şi, totodată, prima din acest sezon pe o astfel de suprafaţă.

Răducanu şi Swiatek s-au întâlnit de două ori până acum în circuitul profesionist, victoria revenind de fiecare dată polonezei, în două seturi.

Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup

Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Emma a fost decisivă pentru calificarea Marii Britanii la turneul final al Billie Jean King Cup, în dauna Franţei, învinsă cu 3-1 în faţa propriului public, la Le Portel.

Reclamă 4 / 0/3

Diane Parry a dominat-o pe Katie Boulter, 6-2, 6-0, apoi Emma Răducanu a adus primul punct pentru Marea Britanie, învingând-o pe Caroline Garcia, 3-6, 6-3, 6-2. În primul meci de sâmbătă, Katie Boulter a învins-o pe Clara Burel, 7-5 6-0.

Răducanu, acum locul 302 mondial, a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut, după ce s-a operat la gleznă şi la ambele încheieturi ale mâinilor.

Echipa Marii Britanii nu se mai impusese până acum în faţa Franţei când aceasta a fost gazdă. Acest succes este cu atât mai notabil cu cât zgura nu este o suprafaţă foarte apreciată nici de Boulter, nici de Răducanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și