Închide meniul

Roland Garros 2021 | Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova, marea finală de la Paris! Cehoaica a învins-o dramatic pe Maria Sakkari, după 9-7 în decisiv și 5 mingi de meci

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 21:37

Roland Garros 2021 | Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova, marea finală de la Paris! Cehoaica a învins-o dramatic pe Maria Sakkari, după 9-7 în decisiv și 5 mingi de meci

Profimedia

Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova este a doua finalistă de la Roland Garros 2021. În ultimul act, jucătoarea din Cehia se va duela cu Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA). Krejcikova și Pavlyuchenkova sunt pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova, marea finală de la Roland Garros 2021

Barbora Krejcikova a avut un meci de pomină în semifinala cu Sakkari. Cehoaica a câștigat primul set cu 5-7, deși Sakkari a condus la un moment dat cu 3-1.

Maria Sakkari și-a revenit în partea a doua, distanțându-se rapid la 4-0. Krejcikova s-a apropriat periculos, la 4-5, dar grecoaica a închis setul după game-ul următor.

În decisiv, Sakkari a irosit o minge de meci la 5-3. Ulterior, Krejcikova a egalat la 5, ba chiar a preluat conducerea. Jucătoarea din Cehia a irosit apoi 3 mingi de meci, după care Sakkari a egalat la 7.

Barbora Krejcikova și-a recăpătat încrederea și a reușit să câștige următoarele două game-uri, punând capăt unui set nebun, 9-7. Înaintea loviturii decisive, Krejcikova mai ratase o minge de meci.

Reclamă

Finală surpriză la Roland Garros 2021

În cealaltă semifinală, Anastasia Pavlyuchenkova a învins-o pe Tamara Zidansek, scor 7-5, 6-3. Niciuna dintre cele 4 semifinaliste n-a mai jucat vreodată în ultimul act la un turneu de Grand Slam.

Barbora Krejcikova are un 2021 de vis, 20 de victorii și numai 9 înfrângeri. A reușit să câștige și turneul de la Strasbourg, unde a învins-o în finală pe Sorana Cîrstea.

Câștigătoarea de la Roland Garros va fi recompensată cu 1,4 milioane de euro. Finalista va primi 750.000 de euro. Pentru accederea în semifinale, sportivele au primit câte un cec de 375.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și