Închide meniul

Australian Open 2022 | „Ar fi o oportunitate extraordinară!” Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep. „Vreau să fiu în cea mai bună formă”

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 23:55 / Actualizat: 29 martie 2023, 19:56

Reclamă
Australian Open 2022 | „Ar fi o oportunitate extraordinară! Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep. „Vreau să fiu în cea mai bună formă

Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep

Profimedia

Australian Open 2022 | Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep.  Jucătoarea cu origini românești Emma Răducanu a declarat că ar fi extraordinar să joace împotriva Simonei Halep la Australian Open 2022. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Emma Răducanu va trece în turul 2 de Danka Kovinic, iar Simona Halep o va învinge pe Beatriz Haddad Maia, atunci cele două se vor întâlni pentru prima oară într-un meci direct.

Australian Open 2022 | Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep

„Evident că ar fi o oportunitate extraordinară să joc împotriva ei. Am mai fost în această poziție, oamenii m-au întrebat în două turnee diferite și nu s-a întâmplat. Vreau să mă concentrez pe ce am de făcut mâine și să fiu în cea mai bună formă posibilă”, a spus Emma Răducanu, la conferința de presă.

Emma Răducanu a învins-o pe Sloane Stephens, cu 6-0, 2-6, 6-1 în primul tur cu Simona Halep. Britanica a arătat că se apropie de forma de vârf care i-a adus trofeul la US Open 2022.

„Am obținut abia prima mea victorie în Australia, într-un turneu de Grand Slam. Am mai jucat la junioare și am pierdut în primul tur. Abia aștept să construiesc după această victorie. Încă învăț multe lucruri despre mine. Cum să gestionez anumite momente, cum ar fi să joc meciuri la ore târzii. Sunt pași înainte pentru mine”, a mai spus Emma Răducanu.

Reclamă

Simona Halep țintește finala de la Australian Open 2022

În primul tur de la Australian Open 2022, Simona Halep a trecut de Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3. În runda următoare, Simona va juca cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, care a trecut cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA.

Simona Halep a dezvăluit după meciul cu Magdalena Frech, 6-4, 6-3, că unul din visurile ei este să ajungă în finala de la Australian Open 2022. Ea a mau reușit performanța la Antipozi, în 2018, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

”Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost cea mai bună zi a mea pe teren azi. Dar a fost primul meci al unui grand slam şi nu e niciodată uşor. Mă simt confortabil totuşi, mă simt bine şi simt că sunt într-o condiţie bună. Meciurile de la finalul anului trecut, de la turneele mici m-au ajutat, am făcut câteva meciuri bune şi mi-am recăpătat încrederea.

Am început anul într-o formă bună. Am avut întotdeauna senzaţia că urmăresc ceva. Chiar şi atunci când eram numărul 1 mondial, întotdeauna urmăream să câştig turnee. Uneori un loc mai bun în clasament, dar nu aşa mult”, a spus Simona Halep.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și