Închide meniul

Australian Open 2022 | „Ar fi o oportunitate extraordinară!” Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep. „Vreau să fiu în cea mai bună formă”

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 23:55 / Actualizat: 29 martie 2023, 19:56

Reclamă
Australian Open 2022 | „Ar fi o oportunitate extraordinară! Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep. „Vreau să fiu în cea mai bună formă

Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep

Profimedia

Australian Open 2022 | Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep.  Jucătoarea cu origini românești Emma Răducanu a declarat că ar fi extraordinar să joace împotriva Simonei Halep la Australian Open 2022. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Emma Răducanu va trece în turul 2 de Danka Kovinic, iar Simona Halep o va învinge pe Beatriz Haddad Maia, atunci cele două se vor întâlni pentru prima oară într-un meci direct.

Australian Open 2022 | Emma Răducanu așteaptă duelul stelar cu Simona Halep

„Evident că ar fi o oportunitate extraordinară să joc împotriva ei. Am mai fost în această poziție, oamenii m-au întrebat în două turnee diferite și nu s-a întâmplat. Vreau să mă concentrez pe ce am de făcut mâine și să fiu în cea mai bună formă posibilă”, a spus Emma Răducanu, la conferința de presă.

Emma Răducanu a învins-o pe Sloane Stephens, cu 6-0, 2-6, 6-1 în primul tur cu Simona Halep. Britanica a arătat că se apropie de forma de vârf care i-a adus trofeul la US Open 2022.

„Am obținut abia prima mea victorie în Australia, într-un turneu de Grand Slam. Am mai jucat la junioare și am pierdut în primul tur. Abia aștept să construiesc după această victorie. Încă învăț multe lucruri despre mine. Cum să gestionez anumite momente, cum ar fi să joc meciuri la ore târzii. Sunt pași înainte pentru mine”, a mai spus Emma Răducanu.

Reclamă

Simona Halep țintește finala de la Australian Open 2022

În primul tur de la Australian Open 2022, Simona Halep a trecut de Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3. În runda următoare, Simona va juca cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, care a trecut cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA.

Simona Halep a dezvăluit după meciul cu Magdalena Frech, 6-4, 6-3, că unul din visurile ei este să ajungă în finala de la Australian Open 2022. Ea a mau reușit performanța la Antipozi, în 2018, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

”Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost cea mai bună zi a mea pe teren azi. Dar a fost primul meci al unui grand slam şi nu e niciodată uşor. Mă simt confortabil totuşi, mă simt bine şi simt că sunt într-o condiţie bună. Meciurile de la finalul anului trecut, de la turneele mici m-au ajutat, am făcut câteva meciuri bune şi mi-am recăpătat încrederea.

Am început anul într-o formă bună. Am avut întotdeauna senzaţia că urmăresc ceva. Chiar şi atunci când eram numărul 1 mondial, întotdeauna urmăream să câştig turnee. Uneori un loc mai bun în clasament, dar nu aşa mult”, a spus Simona Halep.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și